Rezervišite Vaš let
Više opcija


Edinburg

Putovanje u Edinburg avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Edinburg - prestonica Škotske, može se pohvaliti svojom lepotom i položajem koji, gde god da se nađete, obezbeđuje neverovatan pogled na zelena brda, more i zgrade. Edinburg je specifičan i po tome što leži na ugašenom vulkanu. Pored mnogo građevina koje će vas oduševiti, duh grada možete osetiti u barovima, restoranima i klubovima, a posebno za vreme festivala u avgustu, ovde ćete se osećati kao da ste u središtu najboljeg provoda. Ono što ne bi trebalo da propustite su Edinburška tvrđava i Arturovo selo, smešteni u Starom gradu, ali svakako Edinburg ima još mnogo toga da ponudi.

Beograd - Edinburg let

Let od Beograda do Edinburga u proseku traje od 5 do 7 sati, u zavisnosti od kompanija za čije letove ste se odlučili. Direktna linija ne postoji, pa trajanje putovanja varira prema datumima, jer nemaju sve kompanije iste ponude svakog dana.

 
Avio karte Beograd - Edinburg

Avio kartu za let do Edinburga možete vrlo jednostavno kupiti na našem sajtu.

Ponekad jeftinije karte podrazumevaju i duže vreme putovanja, ali to svakako ne mora da bude pravilo.

Cenu avio karte do Edinburga, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Edinburg, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Viza za Škotsku

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za Škotsku. Za potrebnu dokumentaciju, savetujemo da se raspitate kod nadležne ambasade.


Kako da kupim avio kartu za Edinburg online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Edinburg online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O EDINBURGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Edinburgu

VALUTA

Britanska funta (GBP)

PIVO

0.5 lit

4 GBP

RESTORAN

Prosečan

restoran

28 GBP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.70 GBPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.