Rezervišite Vaš let
Više opcija


Edmonton

Putovanje u Edmonton avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Edmonton - glavni i drugi najveći grad zapadnokanadske provincije Alberta. Edmonton je moderan i grad u kojem vas niske temperature očekuju u većem delu godine. Često je ovo samo usputna tačka brojnih turista koji su se uputili ka Jasper nacionalnom parku, koji je 4 sata vožnje udaljen od Edmontona. Ako ipak ostajete u gradu, u samom centru nećete naći mnogo zanimljivosti. Duh grada se najbolje može osetiti u univerzitetskom delu i u White aveniji koja je ispunjena malim pozorištima, restoranima i mestima za večernji provod. U Edmontonu možete ići u obilazak muzeja, galerija ali i okolnih predela kao što je Elk Island nacionalni park.

Beograd - Edmonton let

Putovanje od Beograda do Edmontona zahteva minimum dva leta, jer direktna avionska linija ne postoji. Neretko se dešava da letovi sa dva presedanja zapravo traju kraće, a i karta je uglavnom jeftinija nego ako se opredelite za let sa samo jednom konekcijom. Prosečno, put traje oko 19-20 sati.


Avio karte Beograd - Edmonton

Avionsku kartu za let od Beograda do Edmondona u Kanadi, možete kupiti na našem sajtu.

Na cenu karte, pored standardnih faktora, utiče i to što se uglavnom koriste usluge više avio kompanija koje mogu da menjaju tarife u različito vreme. Za proveru cene prema datumima koji vama odgovaraju, koristite pretraživač na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Kanade, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Edmonton, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Edmonton

Između Beograda i Edmontona postoji vremenska razlika koja iznosi -8 sati pa privikavanje na novu zonu može da bude nelagodno. Kada iz Beograda putujete u Edmonton, računajte na to da ćete po sletanju časovnike pomerati u nazad. Dok se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Edmonton online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Edmonton online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O EDMONTONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Edmontonu

VALUTA

Kanadski dolar (CAD)

PIVO

0.5 lit

6 CAD

RESTORAN

Prosečan

restoran

35 CAD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.25 CADCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.