Rezervišite Vaš let
Više opcija


Fes

Putovanje u Fes (Maroko) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Fes - najstariji od svih “kraljevskih gradova” u Maroku, predstavlja skup urbanih centara nastalih tokom nekoliko vekova. Kako je grad oduvek bio obrazovni i umetnički centar, smatra se duhovnom i kulturnom prestonicom Maroka i pravo je mesto za upoznavanje marokanske istorije i autentične atmosfere ove afričke zemlje. Drevni grad Fez el Bali je simbol Fesa. To je jedna od najbolje očuvanih medina arapskog sveta i brojno lokalno stanovništvo još uvek živi ovde. Fes nudi autentično iskustvo Maroka i mogućnost da upoznate život ljudi od kojih su mnogi ceo svoj životni vek proveli u okviru ovih srednjevekovnih uličica.

Beograd - Fes let

Direktna avionska linija od Beograda do Fesa nije uspostavljena, ali se uz presedanje do ovog marokanskog grada može stići i za oko 10 sati. Međutim zbog konekcija, ukupno trajanje putovanja neretko može da bude i znatno duže.


Beograd - Fes avio karte

Avionske karte svih prevoznika koji nude letove na relaciji Beograd - Fes, možete veoma jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Maroka, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Maroka, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Fesa obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Fes online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Fes (Maroko) online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O FESU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Fesu

VALUTA

Marokanski dirham (MAD)

PIVO

0.5 lit

25 MAD

RESTORAN

Prosečan

restoran

80 MAD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.80 MADCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.