Rezervišite Vaš let
Više opcija


Filadelfija

Putovanje u Filadelfiju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Filadelfija - najveći grad Pensilvanije, smeštene na istočnoj obali Sjedinjenih Američkih Država. Filadelfija ili Fili, kako je često nazivaju njeni stanovnici, veoma je značajan grad za američku istoriju i tradiciju. Od brojnih znamenitosti koje imaju svoje autentične priče, ono što bi trebalo videti ovde su Indepedence Hall, National Constitution Center i simbol američke nezavisnosti- Liberty Bell. Jedna od najstarijih ulica u gradu je Market, u kojoj su tokom istorije živele mnoge značajne ličnosti. China town, parkovi, muzeji i još mnogo toga okupiraće vašu pažnju tokom boravka u Filadelfiji. Odavde lako možete posetiti Njujork ili Vašington, s obzirom da se do oba grada stiže sa svega nekoliko sati.

Beograd - Filadelfija letovi

Od Beograda do Filadelfije ne postoji direktan avionska linija, pa putovanje od najvećeg grada Pensilvanije zahteva presedanje. Putnicima iz Srbije je na raspolaganju i direktan let do Njujorka, odakle autobusom ili kolima može lako da se stigne do Filadelfije. Ukoliko ipak želite da sletite na aerodrom u Filadelfiji, opcija ima mnogo i neretko su karte za letove sa dve konekcije značajno jeftinije. Najkraći let trenutno možete imati ako iz Beograda letite kompanijom Air Serbia i u Londonu pređete na let za Filadelfiju prevoznika American.


Avio karte za let do Filadelfije

Avio kartu do Filadelfije vrlo lako možete kupiti na našem sajtu.

Cenu karte , prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Filadelfije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Filadelfija, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Filadelfija

Za Filadelfiju važi isto što i za ostale gradove koji se nalaze na istočnoj obali SAD, a to je da vremenska razlika u odnosu na Srbiju iznosi -6 sati. To znači da je potrebno časovnike pomeriti unazad, kako biste orijentisali prema lokalnom vremenu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Filadelfiju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Filadelfiju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

KRATKE ČINJENICE O FILADELFIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Filadelfiji

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

5 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

27 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.