Rezervišite Vaš let
Više opcija


Firenca

Putovanje u Firencu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Firenca - glavni grad prelepe Toskane, poznat je po svojoj umetničkoj prošlosti, katedrali Duomo i plemićkoj porodici Mediči. Firencom protiče reka Arno, čije obale spaja šest mostova, od kojih je najpoznatiji Ponte Vecchio - sigurno jedan od najlepših mostova u Evropi. Na trgu Sinjorija uživaćete u umetničkoj galeriji na otvorenom i moći ćete da vidite neobična dela koja izazivaju divljenje svih prolaznika. Mnogi smatraju da se obilazak Firence bez posete galeriji Ufici, najvećoj umetničkoj galeriji u Italiji, ne računa. Jedan od najpoznatijih simbola grada je Katedrala Santa Marija del Fiore( poznata kao Duomo) sa impozantnom kupolom.

Beograd - Firenca udaljenost

Firenca je od Beograda udaljena hiljadu kilometara i ukoliko se rešite da ovaj put pređete kolima, biće vam potrebno više od 10 sati vožnje.

Za one koji ipak više vole brže i komfornije putovanje, iz Beograda postoje letovi do Firence, ali u ovom slučaju računajte na presedanje na nekom aerodromu.

 

Beograd - Firenca avionom

Kao što je gore navedeno, od Beograda do Firence postoje letovi, ali direktan let ne postoji.

Svi letovi od Beograda do Firence su sa presedanjem, pa je preporuka da birate avio kompanije koje imaju planirane kraće pauze na aerodromu na kojem se vrši konekcija za Firencu.

Let od Beograda do Firnece najkraće traje 3 sata i 30 minuta, što je slučaj ako se opredelite za kompaniju Alitalia, ali imajte u vidu da kombinacija letova nije ista za sve datume, pa putovanje može i da traje četiri sata.

 

Avio karte za let od Beograda do Firence

Avionske karte za sve letove od Beograda do Firence možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Firence, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Kako da kupim avio kartu za Firencu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Firencu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O FIRENCI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Firenci

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.