Rezervišite Vaš let
Više opcija


Frankfurt

Putovanje u Frankfurt avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Frankfurt – grad koji je oduvek zauzimao posebno mesto u istoriji Nemačke. Posetioce očarava simbiozom modernih staklenih zgrada i tradicionalnih crkava pravljenih od crvene cigle. Ali upravo taj pomireni kontrast daje Frankfurtskoj panorami jedinstvenost i lepotu. Često je bio samo usputna tačka mnogih turista, ali poslednjih godina Frankfurt je postao popularna destinacija na turističkoj mapi Nemačke, ali i cele Evrope.

Beograd – Frankfurt razdaljina i trajanje leta

Preko 1.200 km je razdaljina između Beograda i Frankfurta. Vazdušna udaljenost izmedju ova dva grada je oko 1.060 km. Za ovu kilometražu svakako je praktičnije putovanje avionom, koje traje u proseku 2 sata (direktan let). Za putnike iz Srbije, odlazni je beogradski aerodrom Nikola Tesla, a dolazni internacionalni aerodrom u Frankfurtu, ujedno najprometniji aerodrom u Nemačkoj.


Direktan let Beograd - Frankfurt

Sa beogradskog aerodroma svakodnevno postoje redovni polasci za Frankfurt. Avio kompanije Air Serbia i Lufthansa imaju direktne letove. Ponedeljkom, utorkom, sredom i subotom postoji više dnevnih polazaka. Četvrtkom Air Serbia nema letove, dok Lufthansa samo nedeljom ne leti na relaciji Beograd – Frankfurt


Avio karte Beograd Frankfurt

Pored avio karata za direktne letove od Beograda do Frankfurta kompanija Air Serbia i Lufthansa, možete kupiti karte i za letove sa presedanjem i uglavnom znatno dužim vremenom putovanja. Ukoliko vam to odgovara, predlažemo da pogledate cene avio karata za let Beograd – Frankfurt prevoznika Swiss, LOT, Air France, Austrian… U slučajevima kada zaustavljanje i pauza između dva leta ne traju dugo, putovanje do Frankfurta može da traje sat ili dva duže od putovanja direktnim letom, što je prihvatljivo ukoliko je i cena karte niža.


Niš – Frankfurt letovi

Sa niškog aerodroma, od sada do Frankfurta aerodrom Hahn mozete leteti direktno kompaniom Air Serbia.


Kako da kupim avio kartu do Frankfurta online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Frankfurt online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O FRANKFURTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Frankfurtu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.80 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.75 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.