Rezervišite Vaš let
Više opcija


Fuerteventura

Putovanje u Fuerteventuru (Kanarska ostrva) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Fuerteventura - drugo je po veličini ostrvo u Kanarskom arhipelagu. Malo je poznato putnicima sa naših prostora jer ovde masovni turizam još uvek nije zaživeo kao kod njegovih suseda- Tenerifa. Zahvaljujući tome, prirodne lepote su i dalje u potpunosti očuvane i posetioci mogu neometano da uživaju u njima. Fuerteventura ima prelepe peščane plaže, a kombinacija klime, vetra i talasa sve više privlači ljubitelje vodenih sportova. U centralnom delu ostrva, možete posetiti neaktivne vulkane i planinske lance. Tokom cele godine na Fuerteventuri se organizuju različiti događaji, a najzanimljiviji je karneval u Koraleju za koji se lokalci spremaju skoro svih 12 meseci.

Beograd - Fuerteventura let

Let od Beograda do kanarskog ostrva Fuerteventura podrazumeva konekciju na jednom ili više aerodroma, jer direktna avionska linija ne postoji. Među brojne kompanije koje u ponudi imaju letove sa jednim presedanjem na relaciji Beograd - Fuerteventura, spadaju i low cost prevoznici easyJet i Vuelnig. Prilikom pretrage letova, uzmite u obzir da ponekad karte za one sa više konekcija i nešto dužim pauzama, mogu bito znatno povoljnije.


Beograd - Fuerteventura avio karte

Avionske karte za letove od Beograda do Fuerteventure veoma brzo i jednostavno možete kupiti na ovom sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Kanarskih ostrva, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Fuerteventure obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kada je najbolje putovati na Fuerteventuru?

Često ćete čuti da Kanarska ostrva imaju skoro pa idealnu klimu. Pa tako, na Fuerteventuri sunce sija u proseku 300 dana godišnje, prosečna temperatura ne ide ispod 20 stepeni i padavine su relativno retke. Kad god da posetite ovo divno ostrvo, budite sigurni da će vas dočekati lepo vreme.


Kako da kupim avio kartu za Fuerteventuru online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Fuerteventuru online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte

 

KRATKE ČINJENICE O FUERTEVENTURI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Fuerteventuri

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

1.80 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.