Rezervišite Vaš let
Više opcija


Granada

Putovanje u Granadu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Granada - nalazi se u južnoj španskoj pokrajini Andaluziji, u podnožju planine Sijera Nevade. O njenoj jedinstvenosti možda najbolje svedoči španska izreka: “Ako treba da vidite samo jedan grad u Španiji - neka to bude Granada”. Prevod imena grada znači nar, pa mnogi gradski stubovi i oluci imaju reljefni znak ovog voća. Zaštitni znak grada je Alambra, crvena tvrđava koja je bila odbrambeno utrđenje i dvor mavarskih vladara. Pored brojnih artakcija i znamenistosti po kojima je poznata, ništa manje impresivna je i umetnost koju možete videti na ulicama Granade, a to su brojni ulični grafiti.

Beograd - Granada let

Let od Beograda do Granade podrazumeva korišćenje minimum dva leta, jer direktna avionska linija između dva navedena grada ne postoji. Putovanje avionom do Granade često će značiti i dve konekcije, jer let sa jednim presedanjem trenutno ima samo kompanija Vuelning ali ne tokom cele godine.


Avio karta za Granadu

Avionsku kartu za letove od Beograda do Granade vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Granade, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Najbolje vreme za putovanje u Granadu

Ako planirate da putujete u Granadu, savetujemo da putujete u periodu od maja do juna i u septembru ili oktobru. Kasno proleće i rano leto su dobro vreme jer su temperature prijatne, sve je procvetalo i neki od najzanimljivijih gradskih događaja su planirani za tada. Ako se ipak odlučite za jesen, samo se pripremite za ipak nešto niže temperature tokom večeri i noći.


Kako da kupim avio kartu za Granadu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Granadu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte

 

KRATKE ČINJENICE O GRANADI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u  Granadi

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.