Rezervišite Vaš let
Više opcija


Guangdžou

Putovanje u Guangdžou avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Guangdžou – treći po veličini grad u Kini i prestonica provincije Gvandong, na jugu zemlje. Pored Hong Konga, ovo je najnaseljenije i najrazvijenije područje Azije. Guangdžou ima dugu tradiciju, a kroz istoriju je poznat kao glavni grad trgovačkog Puta Svile. Ovo je grad koji se brzo razvija i grade se mnoge moderne zgrade, ali su kineska tradicija, kultura, estetika i specifičan način življenja svakako veoma prisutni. Guangdžou se smatra uporištem tradicionalne kineske hrane pa je broj restorana po stanovniku ovde viši nego bilo gde u Kini.

Let Beograd - Guangdžou

Zbog velike udaljenosti ova dva grada, direktna avionska linija ne postoji. Najbolja opcija za putovanje od Beograda do Guangdžoua jesu letovi sa samo jednim presedanjem. U tom slučaju, najkraće trajanje putovanja sa dva leta je 14 sati i 20 minuta. Predlažemo da pogledate avionske karte za letove kompanija Aeroflot, Turkish Airlines, Qatar Airlines...


Cena avio karte Beograd – Guangdžou

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Guangdžoua, možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite da kupite jeftinu kartu do Guangdžoua, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu.


Vremenska razlika Beograd – Guangdžou

Vremenska razlika između Beograda i Guangdžoua iznosi 6 sati u letnjem, a 5 u zimskom periodu, pa je u ovom kineskom gradu potrebno da pomerite svoj časovnik unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Guangdžou online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Guangdžou online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O GUANGDŽOU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Guangdžou

VALUTA

Juan (CNY)

PIVO

0.5 lit

7 CNY

RESTORAN

Prosečan

restoran

75 CNY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 CNYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.