Rezervišite Vaš let
Više opcija


Hanja

Putovanje u Hanju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Hanja - jedan je od najživopisnijih gradova Krita. Nekada prestonica, sada je drugi po veličini posle Herakliona, glavnog grada ostrva. Prepoznatljivi aduti šarmantnog grada na severozapadu Krita su Venecijanska tvrđava, stari grad i šetalište u luci pored mora, i zaista je to nešto čemu nećete odoleti tokom boravka u Hanji. Hanja predstavlja dva grada u jednom. Šetnja starim srednjevekovnim delom grada u kome su prodavnice suvenira i taverne na otvorenom iz kojih dopiru zvuci buzukija, kao i novim delom grada sa velikom lukom, venecijanskim svetionikom, džamijom, i kućama iz venecijanskog i turskog perioda, putovanje je kroz istoriju Krita. Takođe, u Hanji ćete imati najbolji provod i zabavu na Kritu.

Trajanje leta Beograd - Hanja

Hanja je od Beograda udaljena 1.424 km, pa bi drumskim putem do ovog grada na severozapadu Krita trebalo više od 21 sata. Zato je avionski prevoz opcija za koju se najveći broj putnika opredeli.

Najkraći let od Beograda do Hanje traje 3 sata i 30 minuta, uz jedno zaustavljanje na aerodromu u Atini.


Avionske karte za let Beograd – Hanja

S obzirom na navedenu udaljenost ova dva grada, putovanje avionom je logičan izbor i svakako najkomfornija i najbrža vrsta prevoza do Hanje.

Iz Beograda ne postoji direktan let za Hanju. Ali, tokom letnjih meseci svakodnevno saobraćaju avio kompanije koje od Beograda, a najčešće  sa pauzama u Atini ili Beču, lete do Hanje. Letovi sa presedanjem traju od 3.5 sata pa sve i do preko 9 sati.

Od sredine septembra i tokom oktobra, broj polazaka se smanjuje, kako letnja sezona prolazi.

Avionsku kartu za let od Beograda do Hanje, za letove svih prevoznika, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Hanje, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Krita, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za Hanju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Hanju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte

 

KRATKE ČINJENICU O HANJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Hanji

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

16 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.73 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.