Rezervišite Vaš let
Više opcija


Hanoj

Putovanje u Hanoj (Vijetnam) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Hanoj - užurbana i haotična prestonica Vijetnama čije ime u prevodu znači “grad unutar reka”. Tipična svakodnevica u Hanoju je ispunjena saobraćajnom bukom, kolonama motociklista, rikši i automobila koji će vam otežati svaki pokušaj prelaska ulice. Uske zgrade u nizu, uske ulice Starog grada, rasute prodavnice najrazličitije robe, meštani koji spremaju ručak na otvorenoj vatri - sve ovo vas čeka u Hanoju i čini ga specifičnim. U kafićima u blizini Saint Joseph katedrale okupljaju se mladi, pa je ovo pravo mesto za one koji žele da vide kako se omladina u Hanoju provodi.

Beograd - Hanoj let

Od Beograda do prestonice Vijetnama svakodnevno postoje letovi sa jednom konekcijom. Qatar Airways, Turkish Airlines,fly Dubai, Aeroflot su neki od prevoznika sa kojima od Beograda jednim letom možete stići do gradova (Doha, Istanbul, Dubai, Moskva) iz kojih postoji direktan let za Hanoj, što znatno olakšava ovo putovanje.


Avio karta za Hanoj

Avio kartu za let od Beograda od Hanoja vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Za proveru cene prema datumima koji vama odgovaraju, koristite pretraživač na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Vijetnama, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Hanoj, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Hanoj

Između Beograda i prestonice Vijetnama postoji vremenska razlika i iznosi +5 sati tokom letnjih meseci. Pa tako, dok boravite u Hanoju ne zaboravite da časovnike pomerite unapred. Dok se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Hanoj online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Hanoj online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O HANOJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Hanoju

VALUTA

Vijetnamski dong (VND)

PIVO

0.5 lit

20.000 VND

RESTORAN

Prosečan

restoran

200.000 VND

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

7.000 VNDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.