Rezervišite Vaš let
Više opcija


Hanover

Putovanje u Hanover avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Hanover - nalazi se na severu Nemačke, na reci Lajne, svega oko 150km udaljen od Severnog mora. Stanovnici Hanovera tvrde da je to idealno mesto za život u Nemačkoj, a mnogobrojne turste oduševljava uređenost, funkcionalnost i lepote ovog grada. Centar je uvek živ i ovde možete da prošetate velikom pešačkom zonom ili da svratite u neki od brojnih restorana i barova. Nedaleko odale nalazi se velika pijaca Markthale i restaurirana crkva Marktkirhe, koja je jedan od prepoznatljivih simbola Hanovera. Muzeje, spomenike i druge znamenitosti lako je pronaći jer su na trotoarima izvučene crvene linije koje treba pratiti.

Beograd - Hanover udaljenost

Hanover je od Beograda udaljen 1.400 kilometara. Ovo se odnosi na drumski put, pa je za putovanje kolima potrebno više od 13 sati.

Putovanje avionom (direktan let) traje oko dva sata.


Beograd - Hanover letovi

Najlakši i najkomforniji način da se stigne od Beograda do Hanovera je diretknom avionskom linijom. Jedina avio kompanija koja u ponudi ima direktan let između ova dva grada je low cost prevoznik Wizz Air.

Wizz Air letovi od Beograda do Hanovera su vam na raspolaganju dva puta nedeljno- utorkom i subotom. Direktan let traje dva sata i pet minuta i sletanje je na međunarodni aerodrom u Hanoveru.

Ukoliko niste uspeli da nađete kartu ili se pak raspored direknih letova ne poklapa sa datumima koji vama odgovaraju, do Hanovera postoje i brojni letovi koji podrazumevaju presedanje. Najčešće se putnici opedeljuju za letove sa konekcijom u Minhenu, Cirihu, Beču ili Frankfurtu, jer se u tim slučajevima uglavnom ne putuje duže od ukupno 4 sata. 


Avio karte Beograd - Hanover

Avionske karte za let od Beograda do Hanovera, svih prevoznika, možete kupiti na našem sajtu.

Kako direktan let nudi low cost kompanija Wizz Air, u većini slučajeva će verovatno ovo biti i najpovoljnija karta za Hanover.

Cenu avio karte do Hanovera, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Hanovera, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno. 

Direktan let Niš - Hanover

Dva puta nedeljno na raspolaganju vam je direktan let Niš - Hanover. Prevoznik je Air Serbia i planirano trajanje putovanja je 2 sata i 20 minuta. Polasci sa niškog aerodroma su ponedeljkom i sredom.


Kako da kupim avio kartu za Hanover online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Hanover online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O HANOVERU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Hanoveru

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.70 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.