Rezervišite Vaš let
Više opcija


Havana

Putovanje na Kubu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Havana – glavni i najveći grad Kube, specifičan je po mnogo čemu. Izgled grada, istorija i njeni uvek nasmejani stanovnici čine Havanu jedinstvenim gradom, kakav ne možete da nadjete nigde drugde na svetu. Oronule fasade zgrada, stari automobili, žene u tradicionalnim nošnjama i celokupan stil života tamošnjeg stanovništva učiniće da se osećate kao da je vreme stalo. Ostrvo boja, revolucije i čuvenih “oldtajmera” osvaja srca svojih posetioca već pri prvoj šetnji ulicama Havane.

Kada je najbolje vreme za putovanje na Kubu?

Ako planirate putovanje na Kubu, najbolje vreme za posetu ovog ostrva je u periodu kada je kod nas zima ili početak proleća, odnosno od novembra do juna. Tada je vreme na Kubi najlepše, sa mnogo sunca i malo padavina.


Beograd – Havana trajanje leta

Od Beograda do Havane postoji više opcija za putovanje avionom. Direktan let ne postoji, ali je moguće naći konekciju letova, tako da imate samo jedno presedanje. U zavisnosti od toga koliko traje zaustavljanje, zavisi i dužina trajanja leta. Pa tako putovanje od Beograda do Havane može da traje 13h ali i preko 16h.


Avionske karte Beograd - Havana

Cena avionske karte za let Beograd – Havana zavisi od perioda putovanja. Pošto je na Kubi sezona od decembra do maja, cene su najviše za putovanje u ovom periodu. Treba imati na umu da kupovina karte nekoliko meseci pre putovanja, ne garantuje ali često može da znači nižu cenu karte. Takođe, avio kompanije ponekad daju promotivne cene, pa je i to jedan od načina da se kupi jeftinija karta za Kubu. Povratna karta je uvek povoljnija nego kada kupujete kartu u jednom smeru.


Vremenska razlika između Beograda i Havane

Vremenska razlika između glavnog grada Srbije i prestonice Kube je -5 sati, odnosno u Havani je 5 sati manje nego u Beogradu. Bitno je ovo imati na umu prilikom kupovine karte, jer su termini leta uvek navedeni po lokalnom vremenu.


Kako da kupim avio kartu do Havane online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Havanu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O HAVANI

Valuta i osnovne informacije  - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Havani

VALUTA

Konvertibilni pezos (CUC)

PIVO

0.5 lit

1.46 CUC

RESTORAN

Prosečan

restoran

13 CUC

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.10 CUCCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.