Rezervišite Vaš let
Više opcija


Ho Ši Min

Putovanje u Ho Ši Min avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Ho Ši Min - najveći grad Vijetnama i mesto na kojem motociklisti dolaze sa svih strana i idu u svim pravcima. Možda i najupečatljivija odlika grada je buka motora i sirena, a prelazak ulice je svojevrsna avantura za posetioce.  Pošto se u Vijetnamu proizvodi kvalitetan pamuk i saten, na gradskoj pijaci u Ho Ši Minu možete kupiti ove materijale, a pijaca je ujedno i mesto na kojem ćete najbolje osetiti duh grada i njegovih stanovnika. Znamenitosti koje bi trebalo videti su Palata ponovnog ujedinjenja - danas predsednička rezidencija, i bista Ho Ši Mina, ali svakako još mnogo toga ima za istraživanje u ovom gradu.

Beograd - Ho Ši Min razdaljina i trajanje leta

Skoro 9 hiljada kilometara udaljenosti vazdušnom linijom, ukazuje na to da je za putovanje od Beograda do Ho Ši Mina potrebno dosta vremena. Direktan let ne postoji, pa su do najvećeg grada Vijetnama potrebna minimum dva leta, što u najkraćem slučaju traje oko 13.5 sati. Trenutno najkraće letove nude avio kompanije Qatar Airways, Turkish Airlines i Aeroflot, ali uvek pogledajte sve ponude jer ponekad za let koji traje malo duže, karta može da bude jeftinija.


Avio karte za Ho Ši Min

Avionske karte od Beograda do Ho Ši Mina možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Ho Ši Mina, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Vijetnama, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Ho Ši Mina obeležite odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Ho Ši Min

Vremenska razlika između ova dva grada je +5 sati, u letnjem periodu. Ovo znači da bi, dok ste u Vijetnamu, trebalo da podesite časovnike unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Ho Ši Min online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Hi Ši Min online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O HO ŠI MINU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Ho Ši Minu

VALUTA

Vijetnamski dong (VND)

PIVO

0.5 lit

20.000 VND

RESTORAN

Prosečan

restoran

200.000 VND

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

6000 VNDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.