Rezervišite Vaš let
Više opcija


Hong Kong

Putovanje u Hong Kong, Kina – avio karte, cene, korisne informacije...

Hong Kong- nalazi se na južnoj obali Republike Kine, a kao poseban administrativni region funkcioniše skoro kao samostalna država. Najlepši period u godini je proleće, jer su leta u Hong Kongu veoma vruća i vlažna, a zimi duvaju jaki vetrovi. Oblakoderi, moderne zgrade, reke ljudi al i stari kineski hramovi, sve ovo ćete videti na ulicama Hong Konga. Od brojnih znamenitosti, ne propustite najvišu tačku u gradu- The Peak, Aveniju zvezda, Tsim Sha Tsui promenadu i hram Sik Sik Yuen Wong Tai Sin.

Beograd - Hong Kong razdaljina i trajanje leta

Vazdušna razdaljina između ova dva grada iznosi više od 8 hiljada kilometara. Za putovanje od Beograda do Hong Konga potrebno je najmanje oko 15 sati, što se odnosi na letove sa samo jednim presedanjem.


Beograd – Hong Kong avio karte

Ukoliko želite avionsku kartu za let do Hong Konga, predlažemo vam da na našem sajtu pogledate ponude avio kompanija čiji su letovi sa jednim presedanjem. Letove sa kraćim pauzama najčešće nude avio kompanije Etihad, Aeroflot, Turkish Airlines


Viza za Hong Kong

Za boravak na teritoriji Kine, uključujući i Hong Kong, državljanima Republike Srbije nije potrebna viza, ukoliko boravak nije duži od 30 dana. Savetujemo da sve detalje oko vize proverite sa ambasadom zemlje u koju putujete.


Aerodrom Hong Kong

Međunarodni aerodrom u Hong Kongu, ujedno je i glavni gradski aerodrom. Poznat je i pod nazivom Ček Lap Kok, koji je dobio po veštačkom ostrvu na kojem je sagrađen. 2018. godine našao se na četvrtom mestu na listi od 100 najboljih aerodroma na svetu. Sa urbanim delom grada, povezan je sistemom saobraćajnica preko mostova, tunela i vijadukata, ali i brzim trajektnim linijama.


Beograd - Hong Kong vremenska razlika

Vremenska razlika između Beograda i Hong Konga iznosi +6 sati, pa je u ovom kineskom gradu potrebno da pomerite svoj časovnik 6 sati unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Hong Konga online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Hong Kong online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O HONG KONGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Hong Kongu

VALUTA

Hongkonški dolar (HKD)

PIVO

0.5 lit

50 HKD

RESTORAN

Prosečan

restoran

200 HKD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

10 HKDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.