Rezervišite Vaš let
Više opcija


Honolulu

Putovanje u Honolulu (Havaji) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Honolulu - glavni grad i najveća luka Havaja, nalazi se na ostrvu Oahu. Prva asocijacija na Honolulu su hula suknje, barovi na plaži, palme, kokteli… Upravo će vas sve to i dočekati ovde. Raznovrsna kultura i hrana, pokazatelji su da je Honolulu mešavina azijskog i američkog grada. Potpuno netipično za Ameriku, ovde možete videti veliku kraljevsku palatu sa šetalištem koje je oivičeno palmama. U prestonici Havaja naći ćete i dosta muzeja, kao i starih marketa ali pažnju posetilaca najčešće okupiraju barovi, restorani, vodeni sportovi i uživanje na fantastičnim plažama. Smešten u sred Pacifika, sa dramatičnim liticama i ugašenim vulkanima, Honolulu pruža nezaboravan doživljaj i odmor.

Beograd - Honolulu letovi

Vazdušnom linijom Beograd i Honolulu su udaljeni više od 12 hiljada kilometara, Očekivano direktna avionska linija ne postoji, pa putovanje od Srbije do Havaja zahteva dosta vremena i minimum tri leta. Ukoliko planirate put u Honolulu, imajte na umu da će vam trebati najmanje 23 sata da stignete do odredišta. Ali s obzirom na ono što vas tamo čeka, vredno je truda.


Avio karte za Honolulu, Havaji

Avionsku kartu do Honolulua, sa svim presedanjima, možete veoma lako da kupite na našem sajtu.

Kako ovaj let često podrazumeva korišćenje usluga različitih prevoznika, cene mogu relativno brzo da se menjaju.

Cenu karte za Honolulu, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Havaja, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Honolulu, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Honolulu

Tokom letnjih meseci, vremenska razlika između Beograda i Honolulua je -12 sati, što se menja sa promenom na zimsko računanje. Privikavanje na to da vratite vreme pola dana unazad, prvih dana može da bude malo nezgodno. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Najbolje vreme za putovanje na Havaje

Iako će vam na Havajima biti lepo kad god da otputujete u toku godine, najbolje vreme za posetu je ipak u aprilu, maju, septembru i oktobru. Zimski meseci su često kišovitiji, a leti su uragani izvesniji, iako su velike oluje retke.


Kako da kupim avio kartu za Honolulu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Honolulu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O HONOLULUU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Honoluluu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

5.5 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

32 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.75 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.