Rezervišite Vaš let
Više opcija


Hurgada

Putovanje u Hurgadu (Egipat) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Hurgada - nekada malo ribarsko mesto, danas je prava turistička destinacija za sve one koji vole all inclusive odmor i toplo more. Takođe, ovo je i grad sa velikim brojem restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Hurgada se prostire 36km uz obalu Crvenog mora i privlači brojne, kako domaće tako i strane turiste. Poznata je i po tome što nudi pregršt opcija ljubiteljima vodenih sportova, sa posebnim naglaskom na lepote vodenog sveta koje se mogu spoznati roneći u kristalno čistom Crvenom moru. Za one koji hoće više uzbuđenja, tu je i adrenalinska vožnja kroz pustinju.

Beograd - Hurgada avionom

Sa beogradskog aerodroma svakodnevno postoje polasci za Hurgadu, ali većina podrazumeva minimum jedno presedanje. U zaviosnosti od toga za koju se avio kompaniju opredelite, putovanje može da traje oko 6 sati ali i više od 10 sati.


Beograd - Hugrada direktan let

Kompanija Air Cairo je jedina koja u svojoj ponudi ima direktan let od Beograda do Hurgade. Letovi postoje tokom cele godine i polasci su planirani dva puta nedeljno.


Beograd - Hurgada trajanje leta

Direktan let od Beograda do Hurgade, kompanije Air Cairo, traje 3 sata i 30 minuta. Ostali prevoznici koji saobraćaju na ovoj relaciji imaju usputna stajanja, pa dužina trajanja putovanja zavisi od mnogo dodatnih faktora.  


Avio karte za Hurgadu

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Hurgade, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Hurgade, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Egipta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Hurgade, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču


Vreme u Hurgadi

Klima u Hurgadi je takva da su temperature poprilično visoke tokom cele godine, a posebno u periodu letnjih meseci. Zato ne čudi što dosta turista voli da poseti Hurgadu i tokom jesenjih ili zimskih meseci.


Kako da kupim avio kartu za Hurgadu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Hurgadu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O HURGADI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove

VALUTA

Egipatska funta (EGP)

PIVO

0.5

25 EGP

RESTORAN

Prosečan

restoran

170 EGP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.25 EGPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.