Rezervišite Vaš let
Više opcija


Indijanapolis

Putovanje u Indijanapolis avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Indijanapolis - najveći je i najnaseljeniji grad američke države Indiana, a često ćete čuti da ga skraćeno zovu Indi. Verovatno će vas pri dolasku već sam aerodrom oduševiti, jer je jedan od najboljih u Americi. Kada krenete u obilazak, sigurno nećete zaobići White River State park sačinjen od 250 ari zelene povšine- definitivno nešto čime se grad ponosi. Fizički, ali i spiritualni centar grada je Monument Circle. U Indianapolisu se nalazi i The Children’s Museum, najveći muzej za decu na svetu. Za sve one koji žele da se osete kao lokalac, savet je da iznajme bicikl i provozaju se kroz deo grada pod nazivom Theater District, gde će moći da uživaju u živim svirkama i retro duhu grada.

Beograd - Indijanapolis letovi

Za putovanje od Beograda do Indianapolisa potrebna su minimum dva leta, jer direktna avionska linija ne postoji. Putovanje najkraće traje oko 15 sati, a često i duže. Od aerodroma koji su bliži beogradskom, samo za pariskog postoji direktan let za Indijanapolis, pa bi let sa jednom koneckijom značio presedanje u Parizu. Ako se ovo ima u vidu, izvesnije je da ćete naći kartu za let sa dva presedanja, što u mnogim situacijama čak znači i kraće trajanje putovanja.


Avio karta za Indijanapolis

Avionsku kartu za let od Beograda do Indijanapolisa vrlo lako možete kupiti na našem sajtu.

Kako ovaj let često podrazumeva prevoz avionima različitih kompanija, cene mogu relativno brzo da se menjaju.

Cenu karte za Indijanapolis, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Indijanapolis, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Indijanapolis

Vremenska razlika između Beograda i Indijanapolisa iznosi -6 sati. To znači da je u ovom gradu uvek šest sati manje nego u Srbiji. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Indianapolis online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Indijanapolis online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O INDIJANAPOLISU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Indijanapolisu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

4 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.75 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.