Rezervišite Vaš let
Više opcija


Istanbul

Putovanje u Istanbul avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Istanbul - grad u Evropi i Aziji koji istovremeno odiše misticizmom Istoka i modernošću Zapada. Pored toga što spaja dva kontinenta, najveći grad Turske spaja i kulture i ljude. Zahvaljujući bogatom istorijskom nasleđu, odaje utisak vremenske kapsule koja je na večitom putu između prošlosti i sadašnjosti. Istanbul je i jedan od najposećenijih gradova sveta. Začinite svoj život putovanjem u orijentalni, nesvakidašnji, najrazličitijim mirisima i ukusima okupan grad na Bosforu.

Beograd - Istanbul razdaljina i trajanje leta

Iako je razlika u udaljenosti između Beograda i Istanbula, kada se poredi broj kilometara koji se prelaze drumskim (953 km) i vazdušnim putem (811 km), poprilično mala, razlika u trajanju puta je ipak znatno veća. Pa tako, iz Beograda do najvećeg grada Turske, avionom se stiže za oko 1 sat i 45 min (direktan let), dok bi kolima putovanje trajalo i do deset sati duže. S obzirom na to da dnevno postoje minimum dva direktna leta na relaciji Beograd – Istanbul, predlažemo da pogledate ponudu avio karata na našem sajtu i za manje od dva sata budete na destinaciji.


Avio karte Beograd – Istanbul

U zavisnosti od dana u nedelji, ukoliko želite direktan let od Beograda do Istanbula, potrebno je da kupite avio kartu za letove neke od tri avio kompanije: Turkish Airlines, Pegasus i AtlasGlobal.
Turkish Airlines za Istanbul leti svakog dana, sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Sletanje je na internacionalni aerodrom u Istanbulu. Turkish Airlines je jedna od većih aviokompanija u svetu koja nudi visok nivo usluge. Zahvaljujući povremenim promocijama i sniženim cenama koje daje Turkish Airlines, može se doći do jeftinije karte za Istanbul.
AtlasGlobal avio karta za Istanbul obezbediće vam mesto na nekom od letova koje ova kompanija ima ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. U pitanju su takođe direktni letovi.


Pegasus, low cost letovi Beograd – Istanbul

Za jeftiniju kartu na relaciji Beograd – Istanbul, predlažemo da pogledate cene low cost kompanije Pegasus. Letovi su ponedeljkom, četvrtkom, petkom i nedeljom. Avioni kompanije Pegasus do Istanbula lete direktno, pa je i trajanje leta u okvirima proseka- oko 1h i 45min.
Sletanje je na aerodrom Sabiha Gokče, koji se nalazi u azijskom delu grada.


Kako da kupim avio kartu do Istanbula online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Istanbul online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ISTANBULU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Istanbulu

VALUTA

Turska lira (TL)

PIVO

0.5 lit

15 TL

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 TL

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.73 TLCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.