Rezervišite Vaš let
Više opcija


Izmir

Putovanje u Izmir avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Izmir - smešten u dubokom zalivu Egejskog mora, nakon Istanbula i Ankare treći je po veličini grad u Turskoj. Izmir se znatno razlikuje od ostalih turskih gradova po tome što je dosta otvoren, moderan i liberalan, a mnogi će reći i da je jedan od najinteresantnijih gradova u Turskoj. Simbol grada je Sahat kula, koja se nalazi u centralnom delu grada, smeštena pored Gradske kuće na velikom trgu Konak. Stara pijaca Kemeralti bazar prostire se kroz uzane uličice, a najpoznatija je Havra Sokak ulica gde možete pazariti različite vrste voća, povrća i mesa. Poznata atrakcija je Kulturpark- veliki otvoreni prostor sa palmama, jezerom, fontanama, zabavnim parkom i mesto gde se održavaju različiti festivali.

 

Beograd - Izmir avion

Direktna avionska linija od Beograda do Izmira ne postoji, pa putovanje avionom između ova dva grada podrazumeva minimum jedno presedanje. Najkraći letovi su uglavnom sa konekcijom u Istanbulu ili Atini i traju 4 do 5 sati, ali je svakako potrebno proveriti prema željenim datumima koja je opcija za vas najbolja. Ponekad kraći let možete da znači i višu kartu, ali je sigurno komfornija opcija od višečasovnih čekanja između letova.


Beograd - Izmir avio karte

Avionske karte za let do Izmira u Turskoj možete veoma jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Izmira, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Turske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Izmira, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Izmiru

U Izmiru preovladava topla i umerena klima sa izrazito vrućim letima. Zimi temperature nisu previše hladne, ali hladni vetrovi sa mora mogu da stvore neprijatniji osećaj ako u ovom periodu godine obilazite grad.


Kako da kupim avio kartu za Izmir online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Izmir online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O IZMIRU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Izmiru

VALUTA

Turska lira (TRY)

PIVO

0.5 lit

15 TRY

RESTORAN

Prosečan

restoran

40 TRY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 TRYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.