Rezervišite Vaš let
Više opcija


Johanesburg

Putovanje u Južnu Afriku – avio karte, cene, korisne informacije...

Johanesburg – najveći grad u Južnoj Africi i jedan od 50 najvećih urbanih predela na svetu. Jo’burg ili Jozi, kako ga još nazivaju, je grad koji se jako brzo menja i definitivno je centar dešavanja u ovom delu Afrike. Iako problem sa kriminalom i dalje postoji, Johanesburg je jedan prijatan grad, koji ima mnogo lepog da ponudi svojim posetiocima. Ako želite da se malo bolje upoznate sa južnoafričkom istorijom, brojni muzeji će vam pružiti bolji uvid u to. U Johanesburgu ćete uživati u istoriji i duhu grada.

Avio karte Beograd - Johannesburg

Iz Srbije do Južnoafričke Republike ne postoji direktan let. Da bi se od Beograda do Johanesburga stiglo avionom, potrebno je jedno presedanje. Za konekciju se najčešće koristi aerodrom u Cirihu, Rimu i Istanbulu.
Međunarodni aerodrom OR Tambo je glavni aerodrom za letove iz celog sveta i nalazi se u blizini Johanesburga. Jedan od zgodnijih načina da dođete do grada jeste voz, koji sa aerodroma polazi više puta tokom dana.
Ako želite povoljniju cenu, odaberite povratnu, a ne kartu u jednom smeru. Takođe, na cenu može da utiče i to koliko unapred ste izvršili kupovinu. Cene karata su uglavnom više što je datum putovanja bliži.


Vremenska razlika Beograd – Johanesburg

Beograd i Johanesburg su u istoj vremenskoj zoni, pa ako putujete u Južnu Afriku ne morate da brinete o pomeranju sata. Kada putujete u gradove sa drugom vremenskom zonom, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Johanesburga online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Johanesburg online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O JOHANESBURGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Johanesburgu

VALUTA

Rand (ZAR)

PIVO

0.5 lit

26 ZAR

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 ZAR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

30 ZARCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.