Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kairo

Putovanje u Kairo (Egipat) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kairo – prestonica Egipta i centar arapske kulture. Najveći broj turista sa ovih prostora Kairo posećuje u okviru izleta tokom odmora u nekom od egipatskih letovališta. Grad se nalazi na obalama reke Nil i prostire se na tri rečna ostrva. Na zapadnoj obali je moderan Kairo i centar grada, a na istoku je stari grad sa brojnim verskim objektima. Ako ste odvojili nekoliko dana za prestonicu Egipta, ne propustite Han El Halili bazar, vožnju Nilom, posetite piramide u Gizi i čuvenu Sfingu, kairsku Citadelu u centru grada, Egipatski muzej… Od Beograda do Kaira postoji direktna avionska linija, a raspored letova mozete pogledati na našem sajtu.

Trajanje leta od Beograda do Kaira

Od Beograda do Kaira potrebno je preći 1890 km vazdušnog puta, pa let avionom u proseku traje 2 sata i 55 minuta. Navedeno vreme se odnosi na direktan let između ove dve prestonice. Ukoliko se ipak odlučite na let sa presedanjem, putovanje će trajati minimum duplo duže.


Beograd – Kairo direktan let

Direktan let od Beograda do Kaira nudi jedino kompanija Air Serbia. Letovi su dva puta nedeljno. utorkom i petkom. Planirano vreme polaska je uvek u 23:10, što znači da se u prestonicu Kaira stiže u 2h posle ponoći, po lokalnom vremenu.

Letovi ostalih aviokompanija koje nude avionske karte za Kairo, sa poletanjem iz Beograda, podrazumevaju i usputno zaustavljanje. Ako ipak ne letite direktnom linijom, najkraće putovanje sa presedanjem nude kompanije Turkish Airlines, Austrian Airlines, Alitalia... sa pauzama u Istanbulu, Beču i Rimu.


Avio karte Beograd – Kairo

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Kaira, možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite da kupite jeftinu kartu do Kaira, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje aviokompanije mogu da objave u bilo kom momentu.


Kako da kupim avio kartu do Kaira online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Kairo online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs 


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KAIRU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kairu

VALUTA

Egipatska funta (EGP)

PIVO

0.5 lit

30 EGP

RESTORAN

Prosečan

restoran

150 EGP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

5 EGPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.