Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kalgari

Putovanje u Kalgari (Kanada) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kalgari - nalazi se u kanadskoj provinciji Alberta i jedan je od najčistijih gradova na svetu. Takođe, ovo je grad sa najviše sunčanih dana u Kanadi. Svakog jula, ovde se održava “Stampedo u Kalgariu”, jedan od najvećih svetskih događaja na otvorenom. Obilazeći grad, videćete da veliki deo zauzimaju lepo očuvane zelene površine, a izdvaja se veliki gradski park u koji lokalci često odlaze na piknik. Po proseku godina, Kalgari je relativno mlad grad pa je i atmosfera u skladu sa tim. Ovde ćete lako naći mesto za zabavu, sport i druge zanimacije.

Beograd - Kalgari letovi

Putovanje od Beograda do Kalgaria u Kanadi očekivano traje poprilično dugo, a na raspolaganju su vam letovi sa jednim ili više presedanja. Sa aerodroma u Amsterdamu, Londonu i Frankfurtu postoje direktni letovi za Kalgari, a do ovih gradova je lako stići iz Beograda. Letovi sa jednom konekcijom su uglavnom i najbrži način da stignete do Kalgaria, a putovanje ukupno traje oko 14-15 sati.


Avio karta za Kalgari, Kanada

Avionsku kartu za let do Kalgaria u Kanadi, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Na cenu karte, pored standardnih faktora, utiče i to što se uglavnom koriste usluge više avio kompanija koje mogu da menjaju tarife u različito vreme. Za proveru cene prema datumima koji vama odgovaraju, koristite pretraživač na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Kanade, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Kalgari, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Kalgari

Između Beograda i Kalgaria postoji vremenska razlika koja iznosi -8 sati pa privikavanje na novu zonu može da bude nelagodno. Kada iz Beograda putujete u Kalgari, računajte na to da ćete po sletanju časovnike pomerati unazad. Dok se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Kalgari online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte..

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Kalgari online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O KAGARIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kalgariju

VALUTA

Kanadski dolar (CAD)

PIVO

0.5 lit

7 CAD

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 CAD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.40 CADCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.