Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kaljari

Putovanje u Kaljari avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kaljari - najveće mesto na Sardiniji, glavni grad i centralna tačka ostrva, posetioce privlači istorijskim jezgrom i prelepom prirodom. Četiri četvrti čine središte grada. Marina je mirniji deo uz gradsku luku, Castello je najznačajniji deo istorijskog dela Kaljarija sa starim gradskim zidinama. Stampace je četvrt u kojoj se nalaze mnoge znamenitosti, a najmlađa od svih je Villanova gde su nekada živeli seljaci koji su obrađivali okolnu zemlju. Na rubu Kaljarija pronaći ćete lepe plaže, ako poželite da se odmorite od obilaska grada i njegovih šarmantnih uličica i predela.

Beograd - Kaljari let

Putovanje do prestonice Sardinije iz Beograda znači korišćenje minimum dva leta, jer direktna avionska linija između ova dva grada ne postoji. Do Kaljarija se može stići za 4 do 5 sati puta, ali naravno ovo može trajati i duže, u zavisnosti od toga za kog ste se prevoznika opredelili i kolike su planirane pauze između letova.


Avio karta za Kaljari

Avionsku kartu za Kaljari veoma jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu, koristeći pretraživač sa vrha stranice.


Cena avio karte za let Beograd - Kaljari

Cenu karte za Kaljari, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Sardinije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Kaljari, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kada je najbolje putovati u Kaljari

Jun i septembar su meseci kada je najprijatnije putovati u Kaljari - vreme je lepo, temperature su dovoljno visoke i za kupanje, ali nije pretoplo i turista je manje nego u toku najpopularnije letnje sezone. Tek krajem oktobra padavine postaju nešto učestalije, a prosečne temperature su prijatne ali nikako za kupanje i sunčanje.


Kako da kupim avio kartu za Kaljari online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Kaljari online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRTKE ČINJENICE O KALJARIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kaljariju

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.30 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.