Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kanbera

Putovanje u Kanberu (Australija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kanbera - glavni grad Australije, najveći je u unutrašnjosti zemlje. Grad je zapravo izgrađen sa namerom da postane prestonica, što je bilo kompromisno rešenje večitog rivalstva oko ove titule između Sidneja i Melburna. Danas je to moderan i kosmopolitski grad. Zelenilo dominira celom gradskom teritorijom, a u samom centru smešteno je jezero Grifin koje deli grad na severni i južni deo. Kanbera je tako pozicionirana da je na jednakoj udaljenosti od istočne obale i od najvišeg planinskog lanca u Austrliji. Pa tako za kratko vreme možete surfovati na talasima Pacifika ili pak spuštati se niz padine Australijskih Alpa.

Beograd - Kanbera letovi

Putovanje od Beograda do glavnog grada Australije zahteva dosta vremena i dva ili više presedanja. Zbog velike udaljenosti i loše povezanosti, trenutno u ponudi ne možete naći let sa jednim presedanjem na relaciji Beograd - Kanbera. Putovanje između ova dva grada u najkraćem slučaju traje oko 24 sata.


Avio karta za Kanberu

Avio kartu za let od Beograda do Kanbera, možete vrlo jednostavno kupiti na našem sajtu.


Cena avio karte za Kanberu

Cenu avio karte do Kanbere, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Australije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Kanbera, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Kanbera

U letnjim mesecima vremenska razlika između Beograda i Kanbere je +8 sati. U tom periodu, nakon sletanja u Australiju, časovnike pomerite unapred.Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Kanberu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Kanberu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte

 

KRATKE ČINJENICE O KANBERI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kanberi

VALUTA

Australijski dolar (AUD)

PIVO

0.5 lit

8 AUD

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 AUD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 AUDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.