Rezervišite Vaš let
Više opcija


santorini

Putovanje u Kankun (Cancún Meksiko) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kankun - grad na jugoistoku Meksika, star svega pola veka, smešten je na poluostrvu Jukatan, na obali Karipskog mora. Širom sveta Kankun je poznat kao turistički centar i može se reći da grad ima dva dela - gradsku i hotelsku zonu. Bulevar Kukulkan se prostire duž celog poluostrva. More je predivne tirkizne boje a plaže su duge sa skoro potpuno belim peskom. Kankun nosi i epitet “grad koji nikad ne spava” koji je dobio zbog bogatog noćnog provoda. U Nacionalnom parku Tulum možete posetiti istoimeni grad Maja, a kupanje sa delfinima ili pak slikanje sa flamingosima, dostupno je u parku prirode Škaret.

Beograd – Kankun let

Direktan let od Beograda do Kankuna ne postoji, ali svakodnevno sa beogradskog aerodroma poleću avioni prevoznika koji nude let na ovoj relaciji sa presedanjem.

Putovanje može da traje oko 14 ili 15 sati, što je kraća opcija, a neretko i preko 18 sati. U zavisnosti od trajanja konekcija, dešava se da se brže stiže sa dva nego sa samo jednim presedanjem.


Avionske karte za Meksiko, Kankun

Avionske karte za Meksiko, odnosno Kankun, možete kupiti na našem sajtu, bez obzira na to koliko letova menjate tokom putovanja.

 

Cena avio karte za let od Beograda do Kankuna

Cenu avionske karte od Beograda do Kankuna, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. Pogledajte i uputstvo za kupovinu avionske karte.

Ukoliko želite povoljne karte do Kankuna, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Viza za Meksiko

Državljanima Republike Srbije je potrebna viza za ulazak na teritoriju Meksika. Predlažemo da pre puta proverite svu potrebnu dokumentaciju u Ambasadi Meksika.


Letovanje u Meksiku

Ukoliko planirate letovanje u Meksiku, Kankun je odličan izbor kako zbog prelepih plaža i bogate turističke ponude, tako i zbog klime koja ovu destinaciju čini atraktivnom tokom cele godine. Jek sezone je u periodu od decembra do aprila, kada je i najveća gužva.


Vremenska razlika između Beograda i Kankuna

Između Beograda i Kankuna u Meksiku, vremenska razlika iznosi -7 sati. To znači da bi, prilikom boravka u ovom meksičkom gradu, trebalo podesiti časovnike sedam sati unazad.

Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Kankun online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Kankun online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.


KRATKE ČINJENICE O KANKUNU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kankunu

VALUTA

Meksički pezo (MXN)

PIVO

0.5 lit

38 MXN

RESTORAN

Prosečan restoran

300 MXN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

12 MXNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.