Rezervišite Vaš let
Više opcija


Karakas

Putovanje u Karakas, Venecuela – avio karte, cene, korisne informacije...

Karakas – politički i kulturni centar Venecuele. Iako je poznat po visokoj stopi kriminala, turisti ga ipak ne zaobilaze - potrebno je samo da budete oprezni i savetujete se sa lokalnim vodičem u koje krajeve ne bi trebalo da idete. Karakas je poznat po ukusnoj hrani, multikulturalnosti i idealnoj klimi. Glavni grad Venecuele je smešten u prelepoj dolini, a od Karipskog mora odvojen je planinom Avila. Bulevar Sabana Grande je najveći ugostiteljski i šoping centar Karakasa. Stanovnici ovog grada su uglavnom prijatni i ljubazni prema turistima, ali za lakše snalaženje u gradu značiće vam ako znate poneku špansku reč.

Beograd – Karakas trajanje leta

Do glavnog grada Venecuele nije moguće stići direktnim letom iz Beograda. Ako polećete sa beogradskog aerodroma, grad u kojem ćete preći na svoj let za Karakas zavisi od toga za kog prevoznika ste se opredelili. Takođe, ako ste uzeli kartu koja podrazumeva više konekcija, onda ćete od Beograda do Venecuele imati više letova, ali interesantno je da na ovoj relaciji to ne znači i duže vreme putovanja. Zbog dugih pauza između letova kompanija koje nude putovanje sa jednim presedanjem, dešava se da od Beograda do Karakasa brže stignete uz dve promene leta. Najkraće putovanje do Karakasa je oko 18 sati.


Avio karte Beograd – Karakas

Povoljne karte za Venecuelu možete kupiti tokom promotivnih akcija avio kompanija koje mozete pratiti na nasem sajtu.
U samom gradu ne postoji aerodrom. Međunarodni aerodrom Venecuele, Simon Bolivar se nalazi na svega dvadesetak kilometara od centra Karakasa. Ovo je glavni od 12 međunarodnih aerodroma u Venecueli.


Vremenska razlika između Srbije i Venecuele

Kako obe zemlje imaju jednu vremensku zonu, gde god boravili u Venecueli, potrebno je da časovnike pomerite 6.5 sati unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Venecuelu

Za putovanje u Karakas, građani Republike Srbije moraju da imaju odobrenu vizu za ulazak na teritoriju Venecuele. Savetujemo da informacije o potrebnoj dokumentaciji proverite sa ambasadom zemlje u koju putujete.


Kako da kupim avio kartu do Karakasa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Venecuelu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O KARAKASU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Karakasu

VALUTA

Venecuelanski Boliva fuerte (VES)

PIVO

0.5 lit

3.000 VES

RESTORAN

Prosečan

restoran

77.000 VES

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

613 VESCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.