Rezervišite Vaš let
Više opcija


Katanija

Putovanje u Kataniju (Catania) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Katanija - najveći grad na istočnoj obali Sicilije, a ujedno i drugi po veličini na celom ostrvu, posle Palerma. Katanija se nalazi u blizini Etne, pa šetajući kroz centralnu gradsku ulicu možete da vidite sam vrh vulkana. U srcu grada smeštena je piazza del Duomo, a idmah iza nje nalazi se riblja pijaca Pescheria, vredna posete ako ne zbog kupovine onda zbog specifične, bučne i užurbane atmosfere koja će vas ovde neminovno dočekati. Severno i južno od Katanije, smeštene su Taormina i Sirakuza, dva šarmantna gradića u kojima možete uživati u istorijskim lokalitetima i u predivnoj prirodi.

Beograd - Katanija let

Od Beograda do Katanije trenutno ne postoji direktan let.

Putnici koji žele avionski prevoz od Srbije do istoka Sicilije, trebalo bi da budu spremni na minimum jedno presedanje. Ukupno trajanje putovanja od Beograda do Katanije zavisi od toga na kom aerodromu se pravi konekcija kao i koliko je planirano da traje pauza.

Pa tako, za pojedine datume možete kupiti kartu za let Beograd - Katanija, kompanije Austrian, sa presedanjem u Beču i pauzom od 35 minuta i u tom slučaju put će trajati 4 sata. Svakako, raspored letova zavisi od datuma, pa isti prevoznik nema uvek iste konekcije.

 

Avio karte za let Beograd - Katanija

Avio karte za sve letove od Beograda do Katanije, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Katanije, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite povoljne karte do Sicilije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Katanija plaže

U okolini Katanije nesumnjivo ćete pronaći mnogo lepih plaža, što je i očekivano na Siciliji. La Playa je omiljena plaža lokalaca- dugačka 18 km, prekrivena zlatnim peskom, sa koje se pruža oduševljavajući pogled na EtnuSpiaggia Praiola i Cyclops’ Riviera su takođe mesta na kojima ćete uživati u prelepom prirodnom ambijentu sicilijanskih plaža.

 

Kako da kupim avio kartu za Kataniju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Kataniju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O KATANIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kataniji

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.