Rezervišite Vaš let
Više opcija


Katmandu

Putovanje u Katmandu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Katmandu - glavni grad Repubnike Nepal, smešten je na visini od 1.450 m i predstavlja turistički, kulturni i budistički hodočasni centar zemlje. Katmandu je specifičan i po tome što u njemu živi više od trideset naroda i svi oni govore različitim jezicima. Prolazeći kroz ulice Katmandua, bezvremena kulturna i umetnička baština se još uvek može doživeti i osetiti u skrivenim hramovima, dvorištima punim sušenog čilija i pirinča i malim lokalnim radionicama. Ovaj beskrajno fascinantan grad ima toliko znamenitosti da ni nedelju dana nije dovoljno za obilazak. Iako je doživeo ekspanziju poslednjih decenija i postao užurban velki grad, stanovnici Katmandua su ostali prijateljski raspoloženi za sve posetioce.

  1.  Beograd - Katmandu avion

Za avionski prevoz od Beograda do Katmandua, potrebna su minimum dva leta, jer direktna linija ne postoji. Ukoliko planirate putovanje do prestonice Nepala potrebno je da računate na to da će sigurno trajati više od 13 sati. Najkraći letovi su uglavnom sa presedanjem u Dubaiju ili Dohi, ali svakako ovo može da varira u zavisnosti od datuma.


Avio karte za let Beograd - Katmandu

Avionske karte za sve letove sa presedanjem od Beograda do Katmandua, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Katmandua, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Nepala, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

Vremenska razlika između Beograda i Katmandua

Vremenska razlika između Beograda i Katmandua, tokom letnjih meseci, iznosi +3 sata i 45 minuta. Kada kod nas počne zimsko računanje vremena, ova razlika se smanjuje za jedan sat. Svakako, kad putujete u Nepal, ne zaboravite da časovnik pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Katmandua online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Katmandu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

 

KRATKE ČINJENICE O KATMANDUU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Katmanduu

VALUTA

Nepalska rupija (NPR)

PIVO

0.5 lit

300 NPR

RESTORAN

Prosečan

restoran

750 NPR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

20 NPRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.