Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kejptaun

Putovanje u Kejptaun (Cape Town) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kejptaun- drugi najveći grad u Južnoj Africi, smešten između okeana i planina odmah do čuvenog Rta dobre nade, osvojiće vas fantastičnim prizorima. Ma koliko se trudili, nećete uspeti sve da ih sagledate i upijete. Kejptaun je poznat po gostoljubivosti svojih stanovnika i jedan je od najvećih multikulturalnih centara. Bogato kluturno nasleđe, živopisne boje i muzika koja dopire iz skoro svih ulica, ostavljaju utisak na svakoga ko se nađe u neobičnom gradu na krajnjem jugu Afrike. Na jugu grada nalazi se nacionalni park Table Mountain, ali i najvažnije gradske atrakcije, plaže i restorani. Posetite plažu Boulders na kojoj se mogu vidjeti pingvini, a u letnjem periodu i kitovi.

Beograd – Kejptaun let

Let od Beograda do Južne Afrike, odnosno Kejptauna, podrazumeva presedanje jer direktna avionska linija ne postoji.

Putnicima iz Beograda su na raspolaganju brojne avio kompanije koje lete do gradova odakle dalje postoje direktni letovi za Kejptaun.

Najkraće putovanje od Beograda do Kejptauna traje 15 sati i 40 minuta, letovima kompanije Turkish Airlines. U ovom slučaju konekcija se vrši u Istanbulu, a pauza između dva leta je dva sata i 50 minuta.

 

Avio karte za let Beograd – Kejptaun

Avionsku kartu za let do Kejptauna iz Beograda, možete kupiti na našem sajtu. Koristite jednostavnu pretragu i dobićete najbolju ponudu u tom trenutku. Pročitajte i kako da kupite avionsku kartu.

 

Cena avionske karte za let do Kejptauna

Zbog velike udaljenosti ova dva grada, cene karata mogu da budu znatno visoke, pa savetujemo da kupovinu izvršite ranije. Cene uglavnom rastu neposredno pre putovanja, osim ako  je aktuelna neka akcijska ponuda, koju avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Kejptaun, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Vremenska razlika između Beograda i Kejptauna

Kako u Kejptaunu ne postoji razlika između zimskog i letnjeg računanja vremena, vremenska razlika u odnosu na Beograd ne postoji u letnjem periodu. Ali, ako Južnu Afriku posećujete tokom zimskih meseci, biće potrebno da časovnike pomerite jedan sat unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Kejptaun online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Kejptaun online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KEJPTAUNU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kejptaunu

VALUTA

Južnoafrički rand (ZAR)

PIVO

0.5 lit

35 ZAR

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 ZAR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

15 ZARCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.