Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kijev

Putovanje u Kijev avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kijev - prestonica Ukrajine i grad sa bogatom istorijom i zanimljivom turističkom ponudom. Kijev se nalazi na reci Dnjepar, a toliko ima zelenila da vam se čini da ste stalno u prirodnom hladu. Stari deo grada je smešten na desnoj, a novi na levoj strani reke. U prestonici Ukrajine naići ćete na mnogo crkava, a jedna od najstarijih očuvanih je Katedrala Svete Sofije. U centru grada je Nacionalna opera, poznata po jedinstvenom enterijeru, jedna od znamenitosti Kijeva koju bi trebalo posetiti. Muzej Černobilj posvećen je najvećoj ekološkoj katastrofi u istoriji. Kao jedan od najstarijih gradova Evrope, Kijev ima mnogo toga da pokaže i ispriča svojim posetiocima.

Beograd – Kijev direktan let

Let od Beograda do Kijeva traje nepuna dva sata - tačnije oko 1h i 50 min. Za to vreme, avion pređe putanju od 981 km.

Navedeno trajanje leta se odnosi na direktnu liniju Beograd – Kijev, a ako se ipak odlučite na let sa presedanjem, putovanje će svakako trajati nešto duže.

Jedina avio kompanija koja u ponudi ima direktan let od Beograda do Kijeva je Air Serbia.

Avioni srpskog prevoznika tri puta nedeljno poleću sa beogradskog aerodroma ka Kijevu. Direktan let traje 1 sat i 50 minuta. Polasci su utorkom, četvrtkom i nedeljom. 

Letovi sa presedanjem od Beograda do Kijeva traju više od 3.5 sata, a neretko i pet ili šest sati. Trajanje leta zavisi od kompanije za koju ste se opredelili.

 

Avio karte za let Beograd – Kijev

Bilo da želite direktan let do Kijeva ili putovanje sa presedanjem, na našem sajtu možete kupiti trenutno najpovoljnije karte.

Cenu avio karte od Beograda do Kijeva, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite povoljne karte do Kijeva, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Kijev, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno. 

Vremenska razlika između Beograda i Kijeva

Vremenska razlika između prestonice Srbije i glavnog grada Ukrajine iznosi sat vremena. Odnosno, kada boravite u Kijevu, potrebno je da časovnike pomerite jedan sat unapred.

Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

Kako da kupim avio kartu za Kijev online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio karte za Kijev online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O GRADU KIJEVU

Valuta, i osnovne informacije - pogledajte koliko vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kijevu

VALUTA

Ukrajinska grivnja (UAH)

PIVO

0.5 lit

25 UAH

RESTORAN

Prosečan

restoran

300 UAH

JAVNI PREVOZ

Karta u jednom

pravcu

8 UAHCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.