Rezervišite Vaš let
Više opcija


Koh Samui

Putovanje u Koh Samui (Tajland) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Koh Samui - drugo po veličini ostrvo na Tajlandu, smešteno je u Južnom kineskom moru. Ovde ćete sigurno uživati u prelepim peščanim plažama koje se ne razlikuju od onih koje možete da vidite na slikama. Netaknuta džungla u centralnom delu ostrva, koralni grebeni, kokosove palme i priroda koja oduzima dah, sve ovo čeka vas na prelepom Koh Samuiju. Na severu ostrva smešteno je ribarsko selo gde ćete osetiti šarm nekadašnjeg Tajlanda, a svakog petka ovde se održava ulični market na kojem možete kupiti neki suvenir. U blizini Koh Samuija možete posetiti Pomorski park Angthong poznat po gustoj džungli, peščanim plažama, vodopadima, jezerima i zalivima.

Beograd – Koh Samui let

Let od Beograda do Koh Samuija podrazumeva dva presedanja.

Nijedna avo kompanija, za sada, u ponudi nema direktan a ni let sa jednim presedanjem na relaciji Beograd – Koh Samui.

Kako putovanje do ovog tajlandskog ostrva podrazumeva više letova, ukupno trajanje putovanja zavisi od dužine pauza koje se prave prilikom konekcije. Uz kraće pauze, do Koh Samuija se najbrže može stići za oko 16 sati.


Avio karte za Tajland, Koh Samui

Ukoliko planirate putovanje do Koh Samuija, avionske karte možete kupiti na našem sajtu. Pogledajte i uputstvo kako kupiti avionsku kartu.

Cenu avionske karte od Beograda do Koh Samuija, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne avio karte do Koh Samuija, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Viza za Tajland

Građanima republike Srbije je potrebna viza za boravak na Tajlandu. Za sve detalje oko potrebne dokumentacije i procedure za dobijanje dozvole za ulazak u zemlju, potrebno je kosultovati Konzulat kraljevine Tajland u Beogradu.

 

Vreme na Koh Samuiju

Kada planirate putovanje na Koh Samui uzmite u obzir da je kišna sezona od septembra do novembra. Tokom svih ostalih meseci u godini, najverovatnije nećete imati problem sa kišnim danima, ali su temperature od marta do avgusta poprilično visoke što takođe može biti neprijatno.

 

Vremenska zona na Tajlandu

Tajland ima jednu vremensku zonu, pa razlika između Srbije i Koh Samuija iznosi +5 sati, tokom letnjeg računanja vremena.  Ako boravite na Koh Samuiju, časovnike pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Koh Samui online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Koh Samui (Tajland) online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KOH SAMUIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Koh Samuiju

VALUTA

Tajlandski baht (THB)

PIVO

0.5 lit

70 THB

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 THB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

100 THBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.