Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kolombo

Putovanje u Kolombo (Šri Lanka) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kolombo – najveći je grad Šri Lanke, iako administrativno nije glavni grad ostrva. Kolombo je veliki i užurban grad, za čiji obilazak je najbolje koristiti kola ili poznati trotočkaš tuk-tuk. Kolombo je podeljen parkovima i širokim ulicama sa nekadašnjim kolonijalnim zgradama. Na jugu grada možete uživati u pogledu na Indijski okean, a još jedno posebno iskustvo koje ne bi trebalo da propustite u ovom gradu je Pettah, tradicionalna pijaca. Za odmor od gradske gužve, posetite Galle Face Green – šetalište i dugačak zeleni travnjak uz usku plažu. U Kolombu ćete videti mnogo budističkih i hindu hramova, kao i muslimanske džamije.

Trajanje leta Beograd – Šri Lanka

Za putovanje do Šri Lanke iz Beograda, potrebno je da kupite kartu od Beograda do Kolomba, najvećeg grada na ostrvu. Od Beograda do Kolomba ne postoji direktan let, pa putovanje traje od 11 pa i preko 24 sata.


Beograd – Kolombo let

Let od Beograda do Kolomba na Šri Lanci podrazumeva minimum jednu konekciju a ponekad i više. Putovanje će najkraće trajati ukoliko se opredelite za prevoznike Qatar Airways, Etihad ili flydubai. Ove aviokompanije prave pauze trajanja do dva sata, na svojim matičnim aerodromima : Doha, Abu Dabi i Dubai.


Beograd – Kolombo avio karta

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Kolomba možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. Pogledajte uputstvo kako da kupite avionsku kartu.

Ukoliko želite da kupite jeftinu avio kartu do Šri Lanke, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje aviokompanije mogu da objave u bilo kom momentu.


Kada je nabolje posetiti Šri Lanku?

Klima na Šri Lanci je takva da je uvek dobro vreme za plažu, samo zavisi od toga na kojoj se obali nalazite. Najveći broj stranih turista dolazi u periodu od decembra do marta, kada je najbolji deo sezone za južnu i zapadnu obalu. Prednost dolaska van sezone je, pored znatno manjih gužvi, i često niža cena avionske karte.


Kako da kupim avio kartu do Šri Lanke (Kolombo) online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Kolombo onlinepozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs 


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KOLOMBU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kolombu

VALUTA

Šrilankaška rupija (LKR)

PIVO

0.5 lit

310 LKR

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.500 LKR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

20 LKRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.