Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kopenhagen

Putovanje u Kopenhagen avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kopenhagen

Kopenhagen

Danska

OD 115 €

Beograd - Kopenhagen promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje:do 31. marta 2022.
Važi za putovanja: 15. decembra 2022.
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Mogućnost doplate većeg prtljaga• Promocija ne važi za putovanja u periodu: BEGCPH 15Jul-15Aug, CPHBEG 29Jun-25Jul;

Kopenhagen - velika luka na Baltičkom moru i prestonica Kraljevine Danske. Poznat je po svojoj interesantnoj arhitekturi, pa će šarene fasade ulepšati svaku fotografiju napravljenu u Kopenhagenu. Prestonicu Danske najlepše i najlakše je obilaziti biciklom, koji je jedno od glavnih prevoznih sredstava stanovnika ovog grada. Šetačka zona Stroget je mesto gde ćete naći brojne radnjice, kafiće i barove. Prepoznatljiva slika Kopenhagena su raznobojne kućice koje se stapaju jedna uz drugu, a nalaze se u starom delu grada koji se zove Nyhavn. U prizemlju ovih kućica smešteni su restorani i klubovi. Ne propustite da odavde krenete u vožnju kanalima i sa vode posmatrate grad.

Beograd – Kopenhagen razdaljina

Vazdušna udaljenost između Beograda i Kopanhagena je 1330 km.

Let od Beograda do Kopenhagena traje dva sata i 15 minuta. 

Beograd – Kopenhagen letovi

Iz Beograda svakodnevno postoje letovi za Kopenhagen.

Prednost za sve koji putuju u prestonicu Danske je to što postoji direktan let kompanije Air Serbia. Dosta drugih prevoznika u ponudi ima letove od Beograda do Kopenhagena, samo sa jednim presedanjem.

Air Serbia Beograd – Kopenhagen

Air Serbia je jedina kompanija koja ima direktan let iz Beograda za Kopenhagen.

U letnjem periodu polasci su svakog dana, dok se od novembra broj polazaka smanjuje na četiri - sredom, petkom, subotom i nedeljom. Avioni kompanije Air Serbia poleću sa beogradskog aerodroma a sleću na kopenhagenski međunarodni aerodrom, koji se nalazi na svega 15 minuta vožnje od grada. 

Wizz Air Beograd – Kopenhagen

Low cost kompanija Wizz Air za sada u ponudi nema letove do Kopenhagena.

Avio karte Beograd – Kopenhagen

Avionsku kartu za let od Beograda do Kopenhagena, za direktan let kao i za letove sa presedanjem, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avionske karte od Beograda do Kopenhagena, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti i na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Kopenhagena, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Kopenhagen, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno. 

Kako da kupim avio kartu za Kopenhagen online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Kopenhagen online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs.


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KOPENHAGENU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kopenhagenu

VALUTA

Danka kruna (DKK)

PIVO

0.5 lit

49 DKK

RESTORAN

Prosečan

restoran

300 DKK

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

24 DKKCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.