Rezervišite Vaš let
Više opcija


Krabi

Putovanje u Krabi avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Krabi - grad smešten na zapadnoj obali južnog Tajlanda. Odavde možete stići do najlepših plaža i ostrva, od kojih su možda najpoznatija Pi Pi, i uživati u neverovatnoj prirodi koja okružuje grad i istoimenu provinciji. U okolini Krabija se nalazi preko 200 ostrva sa karakterističnim belim peskom, koralnim grebenima i pećinama. Do većine se dolazi morem, što je svojevrsna avantura. Parkovi prirode i hramovi koje sigurno vredi posetiti, smešteni su u blizini grada. U samom Krabiju takođe ima dosta atrakcija- interesantna arhitektura, uvek nasmejani stanovnici, mesta za šoping i za noćni izlazak. Savetujemo da posetite neki od marketa sa hranom, a najrazličitije voće i povrće možete probati na gradskim pijacama.

Beograd - Krabi letovi

Putovanje od Beograda do Krabija u periodu od druge polovine aprila do sredine novembra podrazumeva korišćenje minimum tri leta. U tom periodu nije moguće kupiti kartu sa jednim presedanjem. Kompanija Quatar Airways je jedini prevoznik čijim letovima putnici iz Beograda mogu uz samo jednu konekciju, u Dohi, da lete do Krabija. Ovi letovi su vam na raspolaganju od sredine novembra do sredine aprila. To je ujedno i najbrži način da se stigne do ovog grada na jugu Tajlanda- putovanje u proseku ukupno traje 12 sati i 50 minuta.


Avio karta za Krabi

Avio karte za letove do Krabija možete veoma jednostavno da kupite na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Krabija, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kada letovati na Krabiju?

Kako se nalazi na zapadnoj obali, na jugu Tajlanda, Krabi ima klimu koju karakteriše pola godine kišni, a pola godine sunčani period. Naravno, za letovanje je neophodno lepo vreme, pa ćete najviše sunca ovde naći od novembra do marta. Tada i najveći broj turista iz celog sveta dolazi u ovaj deo Tajlanda.


Viza za Tajland

Građanima republike Srbije je potrebna viza za boravak na Tajlandu. Za sve detalje oko potrebne dokumentacije i procedure za dobijanje dozvole za ulazak u zemlju, potrebno je kosultovati Konzulat kraljevine Tajland u Beogradu.


Kako da kupim avio kartu za Krabi online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Krabi online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O KRABIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Krabiju

VALUTA

Tajlandski baht (THB)

PIVO

0.5 lit

110 THB

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 THB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

20 THBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.