Rezervišite Vaš let
Više opcija


Krakov

Putovanje u Krakov avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Krakov - najveći grad u Poljskoj posle Varšave, jedan je od najstarijih gradova u zemlji i svojom istorijom i lepotom privlači brojne posetioce. Nalazi se u južnom delu Poljske, na obalama reke Visle. Bez obzira koliko vremena imali za obilazak Krakova, nemojte preskočiti da vidite Glavni trg Rynek, u centru Starog grada. Bazilika Svete Marije je još jedno mesto vredno posete i znamenitost koja opravdano prvilači pažnju svih. Jedan od najprepoznatljivijih simbola grada je Vavel, uzvišenje sa istoimenim zamkom. Krakov je grad u kojem ćete sresti puno mladih, što ne čudi ako se zna da je ovo univerzitetski centar Evrope.

Beograd - Krakov udaljenost

Krakov je od Beograda udaljen 773 km i da se pređe ovaj put potrebno je oko 10 sati vožnje kolima. Vazdušna razdaljina je za 200 km kraća, ali direktna linija ne postoji pa putovanje često traje duže od tri sata.

 

Let od Beograda do Krakova

Direktan let od Beograda do Krakova ne postoji, ali svakako brojne kompanije nude letove sa presedanjem na ovoj relaciji. Austrian, LOT, SWISS, Lufthansa su neki od prevoznika sa kojima ćete uglavnom imati najkraće konekcije i ukupno trajanje leta. Sletanje je na međunarodni aerodrom koji se nalazi na svega 11 km od centra Krakova.

 

Avio karte Beograd - Krakov

Avionske karte za letove sa presedanjem od Beograda do Krakova, možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Krakova, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Krakova, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Krakov, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Kada posetiti Krakov?

Krakov je najlepše posetiti od maja do septembra, ako želite prijatnije temperature. Takođe, iako može da bude poprilično hladno, tokom božićnih i novogodišnjih praznika grad izgleda čarobno i održavaju se brojne manifestacije.

 

Kako da kupim avio kartu do Krakova online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Krakov online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KRAKOVU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Krakovu

VALUTA

Poljski zloti (PLN)

PIVO

0.5 lit

8 PLN

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 PLN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.80 PLNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.