Rezervišite Vaš let
Više opcija


Krf

Putovanje u Krf avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Krf - nalazi se na istočnoj obali istoimenog ostrva, čiji je ujedno i glavni grad. U uskim gradskim uličicama punim života, oseća se uticaj različitih razdobjlja kroz koja je Krf prolazio. U središtu grada uvek možete da čujete žamor lokalaca i turista koji, čini vam se, neprestano ovuda prolaze. Na najvećem trgu Balkana, koji se nalazi u centru Krfa, smeštena je engleska palata Esplanada. Najstariji deo grada Krfa je Kampielo. Dok ste u Krfu, iskoristite da posetite i ostrvo Vido, posebno poznato i značajno putnicima sa naših prostora, do kojeg brodići idu više puta tokom dana.

Beograd – Krf trajanje leta

Vazdušna udaljenost Beograda i Krfa je 575km. Ako putujete kolima, preći ćete 956km, što je oko 11 sati vožnje.

Najkraće putovanje do Krfa traje 4 sata i 5 minuta, a podrazumeva avionski prevoz, sa presedanjem u Atini.


Wizz Air Beograd – Krf

Low cost kompanija Wizz Air za sada u svom rasporedu nema letove od Beograda do Krfa.


Letovi od Beograda do Krfa

Ukoliko se opredelite za avionski prevoz do Krfa, bitno je znati da direktan let ne postoji.

Svi letovi od Beograda do Krfa su sa presedanjem, a najkraći traje 4h i 5min.

Predlažemo da se opredelite za letove kompanija Air Serbia, Austrian, Aegean ili Swiss, jer podrazumevaju samo jednu konekciju u Atini, Beču ili Cirihu. U tom slučaju ukupno trajanje putovanja od Beograda do Krfa je od 4 do 5.5 sati. 


Avio karte za let Beograd – Krf

Avio karte za sve letove od Beograda do Krfa možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Krfa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Krfa, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za Krf online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Krf online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KRFU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Krfu

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

14 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.70 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.