Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kuala Lumpur

Putovanje u Kuala Lumpur, Malezija – avio karte, cene, korisne informacije...

Kuala Lumpur – prestonica Malezije, smešten je u samom središtu Jugoistočne Azije. Kuala Lumpur je poznat kao grad u kojem žive brojne nacije, od kojih je svaka na neki način doprinela duhu i izgledu ovog grada. Panoramom grada dominiraju Petronase, dve zgrade bliznakinje visine preko 400 metara. U lavirintu širokih bulevara, modernih višespratnica i parkova, šetajući ulicama Kuala Lumpura naići ćete i na stare palate, hramove i džamije. Iako to nije glavni adut, mnogi turisti dolaze u ovaj grad zbog šopinga i noćnog provoda. Ne propustite da se popnete do Batu pećina, koje su stare više od 400 miliona godina.

Avio karte Beograd - Kuala Lumpur

Od Beograda do glavnog grada Malezije ne postoji direktan let. Avio kompanije koje imaju polaske sa beogradskog aerodroma, a nude letove sa jednim presedanjem do Kuala Lumpura su Etihad, Qatar Airways, Turkish Airlines, Flydubai, KLM… Svi ovi letovi podrazumevaju presedanje, najčešće na matičnim aerodromima kompanije za koju ste se opredelili. Ukoliko je ta pauza kraća, ukupno trajanje putovanja od Beograda do Kuala Lumpura je između 14 i 15 sati.
Cenu karte za let do Kuala Lumpura možete proveriti unosom željenih datuma putovanja u pretraživač koji se nalazi na ovoj stranici.


Vremenska razlika Beograd - Kuala Lumpur

Razlika u vremenu između Beograda i Kuala Lumpura je +6 sati, odnosno u glavnom gradu Malezije je 6 sati više u odnosu na Srbiju. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Kuala Lumpura online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Maleziju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KUALA LUMPURU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kuala Lumpuru

VALUTA

Malezijski ringgit (MYR)

PIVO

0.5 lit

15 MYR

RESTORAN

Prosečan

restoran

36 MYR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 MYRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.