Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kuvajt

Putovanje u Kuvajt avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kuvajt - glavni grad države Kuvajt, užurbana metropola visokih solitera, širokih bulevara, prelepih parkova i bašti. Prestonica oslikava veliko bogatstvo cele zemlje, pa ćete na ulicama Kuvajta neretko videti najskuplje i najnovije automobile i bogate lokalce. Najpoznatija obeležja grada su Toranj oslobođenja, Velika džamija i čuvene Kuvajtske kule. Podjednaku pažnju posetilaca Kuvajta, svojim izgledom, uređenošću i ponudom, privlači velika riblja pijaca. Nikako ne bi trebalo da propustite da popodnevne sate provedete šetajući obalama Persijskog zaliva. Ako putovanje u Kuvajt panirate tokom proleća i leta, pripremite se na veoma visoke temperature.

Avio karte za let Beograd – Kuvajt

Direktan let od Beograda do Kuvajta za sada ne postoji.

Avio kompanije koje poleću sa beogradskog aerodroma, u ponudi imaju svakodnevne letove do Kuvajta sa presedanjem. U zavisnosti od prevoznika za čije letove ste kupili avio kartu, zavisi i dužina trajanja leta i aerodrom na kojem se vrši konekcija.

Najkraće putovanje od Beograda do Kuvajta za sada nudi kompanija Atlasglobal, sa presedanjem i pauzom od jednog sata i 25 minuta u Istanbulu.

Avionske karte za sve letove od Beograda do Kuvajta možete kupiti na našem sajtu.

 

Cena avionske karte Beograd – Kuvajt

Cenu avio karte od Beograda do Kuvajta, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Kuvajta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Kuvajt, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Vremenska razlika između Beograda i Kuvajta

Vremenska razlika između Beograda i Kuvajta iznosi +1 sat, pa je u Kuvajtu potrebno časovnike pomeriti jedan sat unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Kuvajt online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Kuvajt online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KUVAJTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kuvajtu

VALUTA

Kuvajtski dinar (KWD)

PIVO

0.5 lit bezalkoholno

0.75 KWD

RESTORAN

Prosečan

restoran

5 KWD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.25 KWDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.