Rezervišite Vaš let
Više opcija


Las Vegas

Putovanje u Las Vegas avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Las Vegas - čuveni grad u američkoj državi Nevada, u koji se uglavnom dolazi zbog zabave i brojnih kasina u kojima posetioci okušavaju svoju sreću. Šetajući glavnom ulicom Vegasa, sve će vam izgledati baš kao na filmu- okruženi svetlima svih boja koja dopiru sa reklama, okolnih klubova, hotela, praktično sa svih strana, a sa obe strane ulice nalaze se najneverovatniji hoteli, rolerkosteri, restorani... Čuvena fontana Bellagio poznata je po tome što na svakih 15 minuta ovde možete uživati u muzičko -vodenom spektaklu. Dok ste u Las Vegasu iskoristite da posetite Huverovu branu, najpoznatiju branu na svetu i Veliki kanjon reke Kolorado.

Beograd - Las Vegas let

Direktan let na relaciji Beograd - Las Vegas ne postoji. Letovi sa presedanjem traju od 17 pa i preko 20 sati. Ako vam je bitnije da let traje kraće, uzmite u obzir letove sa konekcijom u Cirihu, Amsterdamu, Frankfurtu ili Londonu. Neretko će kraće trajanje leta podrazumevati i skuplju kartu, ali to svakako ne može biti pravilo jer na cenu karte utiče mnogo različitih faktora.


Avionska karte Beograd - Las Vegas

Ako ste se odlučili za putovanje u Vegas, avio kartu možete jednostavno da kupite na našem sajtu.

Cenu avio karte do Las Vegasa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Vegasa obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd -Las Vegas

Vremenska razlika između Beograda i Las Vegasa je -9 sati, pa ako putujete u grad zabave, pripremite se na privikavanje na novu satnicu i ne zaboravite da vratite časovnike unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

Kako da kupim avio kartu za Vegas online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Las Vegas online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O LAS VEGASU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Las Vegasu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

5 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.