Rezervišite Vaš let
Više opcija


Lima

Putovanje u Limu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Lima – prestonica Perua, najveći je grad u državi ali i peti po veličini u celoj latinskoj Americi. Lima se nalazi na zapadu Perua, između Tihog okeana i planinskog masiva Andi. Pored prirodnih lepota, krasi je i duga istorija. U centru istorijskog dela Lime nalaze se Katedrala, Palata Gobierno, Nacionalna palata i nadbiskupska palata. Grandiozni trgovi u centru grada svedoče o značaju Lime, pa ih nemojte propustiti. Ako želite da uživte u dugim plažama koje izlaze na okean, posetite južni deo grada.

Beograd Lima razdaljina i trajanje leta

Lima je od Beograda udaljena preko 11 hiljada kilometara. Uzimajući ovo u obzir, ako putujete u prestonicu Perua planirajte da putovanje iz Beograda neće trajati manje od 16 sati.


Avio karte Beograd - Lima

Od Beograda do Lime postoje svakodnevni letovi. Bitno je naglasiti da direktan let ne postoji i da je veliki broj avio kompanija koje nude karte na ovoj relaciji, pa od datuma putovanja zavisi i prevoznik za čiji let ćete moći da kupite kartu.

Cena avio karte Beograd - Lima varira tokom godine, a kako nema jasnog pravila, više cene se očekuju u toku praznika kada najveći broj turista posećuje peruansku prestonicu.


Vremenska razlika izmedju Beograda i Lime

Vremenska razlika između Beograda i Lime iznosi 6 sati. Zato, kada stignete u Peru, ne zaboravite da svoj sat vratite 6 sati unazad u odnosu na lokalno vreme u Beogradu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Lime online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Peru onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O PERUU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Peruu

VALUTA

Peruanski novi sol (PEN)

PIVO

0.5 lit

7 PEN

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 PEN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.60 PENCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.