Rezervišite Vaš let
Više opcija


Lion

Putovanje u Lion avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Lion - istorijska prestonica svile, danas je poznat po gastronomiji, arhitekturi i umetnosti. Grad je podeljen na devet arondismana, a celo područje Liona je drugo po veličini u celoj Francuskoj. Najveći trg u gradu La Place Bellecour je i najveći pešački trg u Evropi. Veliki broj znamenitosti ćete naći u Starom Lionu gde ćete imati priliku da uživate u specifičnoj arhitekturi i gomili tajnih prolaza i uličica, dok je ostatk Liona prilično urban i moderan grad. Lion je prepun istorijskih, kulturnih i prirodnih atrakcija pa se pripremite da boravak u ovom gradu bude prepun novih iskustava i saznanja.

Beograd - Lion letovi

Od Beograda do Liona let traje oko dva sata i 15 minuta, kada je u pitanju direktna avionska linija. Letovi sa presedanjem, u zavisnosti od prevoznika, traju od 4 sata pa i duže.


Wizz Air letovi do Liona

Low cost kompanija Wizz Air je jedini prevoznik koji u svojoj ponudi ima direktan let na relaciji Beograd - Lion. Polasci sa beogradskog aerodroma su planirani utorkom i subotom, a put traje ukupno 2 sata i 15 minuta. Iako je u pitanju low cost kompanija, dolazni aerodrom je Lyon-Saint Exupéry- međunarodni aerodrom u Lionu.


Avio karte za let Beograd - Lion

Avio karte za let od Beograda do Liona, možete veoma jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Predlažemo da prvo pogledate datume i cene za direktan let, jer su u većini slučajeva karte za let low cost kompanije Wizz Air najpovoljnije.

Cenu avio karte do Liona, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Francuske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Liona, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Lion online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Lion online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O LIONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Lionu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

6 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.90 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.