Rezervišite Vaš let
Više opcija


Lisabon

Putovanje u Lisabon avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Lisabon - prestonica Portugala i gostoljubiva metropola, večita je inspiracija kako umetnicima tako i svima koji ga posete. U gradu smeštenom na sedam brda, često ćete hodati strmim ulicama, ali se uvek možete opredeliti i za vožnju čuvenim tramvajem. Reka Težo, koja se uliva u okean, ponos je grada, ali glavni aduti Lisabona su muzeji, palate, kvart Alfam i naravno fado, riba i dobro vino. Za potpuni doživljaj grada, prošetajte sporednim ulicama i osetićete dušu Lisabona. Od Beograda do Lisabona ne postoji direktna linija, ali na ovom sajtu možete pronaći ponude avio kompanija koje nude letove sa samo jednim presedanjem.

Udaljenost Beograd - Lisabon

Udaljenost između prestonica Srbije i Portugala iznosi preko tri hiljade kilometara što nije zanemarljiv broj ukoliko se putuje kolima ili autobusom. Zbog toga, najveći broj putnika se opredeljuje za avionski prevoz. Za sada, direktna linija koja bi spajala ova dva grada ne postoji, ali je i uz presedanje, putovanje avonom znatno brže.

 

Direktan let Beograd – Lisabon

Iako bi velikom broju putnika koji iz Beograda putuju u Lisabon direktna linija znatno olakšala putovanje, trenutno ni jedna avio kompanija nema u ponudi direktan let Beograd – Lisabon.


Letovi za Lisabon, sa presedanjem

Kako direktna linija ne postoji, najkraće trajanje leta od Beograda do Lisabona iznosi 5.5 do 6 sati. Ovo se odnosi na letove sa jednim presedanjem i sa jednočasovnim ili kraćim pauzama. Ukoliko želite nižu cenu, neretko ćete na aerodromima na kojima se vrši konekcija letova imati i po nekoliko sati pauze.


Avio karte Beograd - Lisabon

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Lisabona možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite da kupite jeftinu kartu do Lisabona, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. 


Wizz Air Beograd – Lisabon

Niskobudžetna kompanija Wizz Air sa sada nema u ponudi letove od Beograda do Lisabona.


Vreme u Lisabonu

Lisabon je jedan od evropskih gradova sa najprijatnijom klimom - ne preterano topla ali duga leta i blage zime (najniže temperature su u januaru i nisu ispod 8 stepeni Celzijusa). Pošto kišna sezona počinje u otobru i ponekad traje do aprila, Lisabon je najbolje posetiti van tog perioda. Ako planirate kupanje u okeanu, imajte na umu da je voda znatno hladnija nego na Mediteranu i u najtoplijem periodu (avgust) retko prelazi 20 stepeni.


Kako da kupim avio kartu do Lisabona online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio karte za Lisabon onlinepozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs 


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LISABONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte
koliko vam je novca potrebno za osnovne troškove u Lisabonu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

16 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.