Rezervišite Vaš let
Više opcija


Liverpul

Putovanje u Liverpul avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Liverpul - smešten na zapadu Engleske, ovaj grad je poznat kao kulturni centar Britanije. Kada se spomene Liverpul, prva asocijacija je fudbal ali i grupa Beatles, jer je upravo ovde nastala jedna od najpoznatijih muzičkih grupa na svetu. Pa tako ovde možete posetiti Anfield- stadion na kojem nastupa lokalni tim i muzej posvećen čuvenoj četvorci - The Beatles. Grad je ujedno i velika luka i zahvaljujući tome se razvijao kroz istoriju, a jedan od najstarijih delova pristaništa je Alber Dock. Liverpul je danas jedan od najrazvijenijih gradova Ujedinjenog Kraljevstva i veoma atraktivna destinacija sa bogatom turističkom ponudom.

Beograd - Liverpul avion

Putovanje avionom od Beograda do Liverpula uvek podrazumeva mimimum jedno presedanje. Ako želite da sletanje bude baš u Liverpolu, odnosno na aerodrom John Lenon, onda je potrebno da kupite avionsku kartu za let kompanije easyJet. Jedino ovaj prevoznik ima u ponudi let od Beograda do Liverpula, sa presedanjem u Ženevi. Bitno je naglasiti da broj polazaka varira tokom godine i da u ovoj kombinaciji letova putovanje ponekad može da traje veoma dugo.

Ukoliko vam ovo ne odgovara, alternativa je da letite do Mančestera, Birmingema ili nekog drugog grada čiji aerodrom nije praviše daleko od Liverpula.


Beograd - Liverpul avio karte

Avionsku kartu za let do Liverpula možete vrlo jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Liverpula, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Engleske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte do Liverpula, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču. 


Viza za Englesku

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za ulazak u Englesku. Kako su vize različite u zavisnosti od svrhe putovanja, savetujemo da se o svim potrebnim dokumentima unapred raspitate u nadležnoj ambasadi.


Kako da kupim avio kartu za Liverpul online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Liverpul online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LIVERPULU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Liverpulu

VALUTA

Britanska funta (GBP)

PIVO

0.5 lit

3 GBP

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 GBP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.30 GBPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.