Rezervišite Vaš let
Više opcija


Ljubljana

Putovanje u Ljubljanu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Ljubljana – prestonica Slovenije, ujedno je i najveći grad ove države. Ljubljana je grad sa upečatljivom arhitekturom starog gradskog jezgra, koje možete obići jedino pešice jer je zatvoreno za saobraćaj. Ovde ćete uživati u pogledu na monumentalna barokna zdanja, bogato dekorisane crkve ali i u odmoru pored reke Ljubljanice. Najpoznatije atrakcije u gradu su dva mosta – Tromostovje i Zmajski most sa statuama zmaja, zaštitnika grada.
Centralni položaj Ljubljanje je idealan za obilazak ostatka zemlje. Pa tako, od prestonice Slovenije, za svega dva sata možete biti na moru ili pak na nekom skijaškom centru Alpa.

Beograd – Ljubljana udaljenost i trajanje leta

Razdaljina između Beograda i Ljubljane iznosi 535 km, drumskim putem. Vazdušna linija je kraća za oko 50 km.

Trajanje leta od Beograda do Ljubljane je sat vremena i 25 minuta.

 

Avio karte Beograd – Ljubljana

Iako drumska razdaljina nije velika, prevoz avionom je svakako brži i komforniji način da se stigne od Beograda do Ljubljane, i obrnuto.

Za avionski prevoz do Ljubljane, najbolje je kupiti kartu za direktan let. U rasporedu letenja, direktan let od Beograda do Ljubljane ima samo avio kompanija Air Serbia. Prednost za sve putnike sa beogradskog aerodroma je što su letovi za Sloveniju svakog dana, a ponekad i dva puta dnevno.

 

Beograd – Ljubljana low cost

Low cost letovi od Beograda do Ljubljane trenutno ne postoje.

 

Cena karte Beograd -  Ljubljana

Cenu avionske karte od Beograda do Ljubljane, prema datumima koji vama odgovaraju, možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Ljubljane, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Ljubljanu, koja je jeftinija nego kada biste kupovali pojedinačne karte za svaki smer.

Za sada, napovoljnije karte do Ljubljane ima kompanija Air Serbia, jedina koja ima direktan let na ovoj relaciji.

 

Avio karte Niš – Ljubljana

Od avgusta 2019. godine, od Niša do Ljubljane postoji direktan let. Prevoz putnika direktnom linijom obavlja avio kompanija Air Serbia. Polasci su dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Let u proseku traje 1 h i 25 min.

 

Kako da kupim avio kartu za Ljubljanu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Amsterdam online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LJUBLJANI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Ljubljani

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

16 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.20 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.