Rezervišite Vaš let
Više opcija


London

Putovanje u London avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

London – jedan je od najposećenijih gradova na svetu. Glavni grad Engleske i cele Velike Britanije ima da ponudi svakome po nešto. Njegova multikulturalnost i kosmopolitski duh osećaju se u svakoj sferi života ovog neverovatnog grada. Mnogo je simbola grada, ali ono po čemu se London uvek prepoznaje su Big Ben, Bakingemska palata, Londonsko oko, Tauer most...lista je zaista duga. Ako se rešite za putovanje u London, Air Serbia i Wizz Air imaju direktne letove iz Beograda.

Beograd - London razdaljina i trajanje leta

Razdaljina između Beograda i Londona je 2.097 km. Da bi se prešao ovaj put, potreban je skoro jedan ceo dan vožnje. Velika udaljenost ova dva grada je i razlog što većina putovanja u London podrazumeva avionski prevoz. Let od Beograda do Londona traje tri sata i za to vreme predje se skoro 1.700 km vazdušne razdaljine.


Avio karte Beograd – London

Dve avio kompanije imaju direktan let od Beograda do Londona. U pitanju su Air Serbia i Wizz Air. Zahvaljujući tome, svaki dan postoji minimum jedan, a pojedinim danima i više polazaka. Direktan let u proseku traje 3 sata.


Air Serbia letovi Beograd - London

Sa Beogradskog aerodroma svakog dana poleću avioni za London. Od ponedeljka do petka Air Serbia ima polaske jednom dnevno, a subotom i nedeljom često postoje i dva dnevna polaska za London. Sletanje je uvek na aerodrom Hitrou, najveći aerodrom na svetu. Svi putnici koji planiraju na ovom aerodromu da presedaju na neki drugi let ili iz Londona putuju za Beograd, trebalo bi da imaju na umu da će im za sve procedure na Hitrou sigurno biti potrebno više vremena nego na većini drugih, manjih aerodroma.


Wizz Air letovi Beograd – London

Kako su avio karte do prestonice Engleske često skuplje nego za većinu drugih evropskih gradova, pozitivna stvar je da postoje i low cost letovi iz Beograda za London. Izvodi ih niskobudžetna kompanija Wizz Air. Poletanje sa beogradskog aerodroma je svakog utorka, četvrtka, subote i nedelje. Svi avioni Wizz Air kompanije koji iz Beograda dolaze u London sleću na aerodrom Luton.


Kako da kupim avio kartu do Londona online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za London online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LONDONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Londonu

VALUTA

Funta (GBP)

PIVO

0.5 lit

5 GBP

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 GBP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 GBPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.