Rezervišite Vaš let
Više opcija


Los Anđeles

Putovanje u Los Anđeles (Los Angeles) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Los Anđeles - drugi po veličini grad Sjedinjenih Američkih Država, svakako je najpoznatiji po Holivudu ali i kao grad novca, filma, glamura i poznatih stanovnika. Los Anđeles ili popularno El Ej (LA), je i mesto na kojem možete uživati u suncu, plažama, impozantnim parkovima i lepoj arhitekturi. Plaže Zuma i Santa Monika su neke od najpoznatijih, gde ćete naići na niz barova, klubova, restorana…  Los Anđeles obiluje atrakcijama koje jednostavno ne možete zaobići- Bulevar slavnih, filmski studio Paramaunt ili na primer tematski park Univerzal studija. Ne propustite da odete i do koncertne dvorane Volt Dizni, Muzeja umetnosti, Geti centra i Opservatorijuma Grifit.

Beograd - Los Anđeles (Los Angeles) avion

Od Beograda do Los Anđelesa ne postoji direktna avionska linija, ali je prednost što je do čuvenog grada u Kaliforniji moguće stići uz samo jedno presedanje. Naravno u zavisnosti od datuma i kompanije za koju ste se opredelili, čak i letovi sa jednom konekcijom mogu da znače više od 20 sati putovanja. Za sada najkraće letove, oko 17 sati, nude prevoznici Austrian, LOT, SWISS, Lufthansa i Turkish Airlines sa presedanjem u Beču, Varšavi, Cirihu, Frankfurtu i Istanbulu.


Avio karte za let Beograd - Los Anđeles (Los Angeles)

Avionske karte za sve letove iz Beograda za Los Anđeles veoma jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Los Anđelesa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte za Los Anđeles obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Los Anđelesu (Los Angeles)

Što se tiče lepog vremena, ono u Los Anđelesu traje tokom cele godine. Ako biste da izbegnete velike gužve, onda je najbolje putovati tokom proleća ili jeseni.


Vremenska razlika Beograd - Los Anđeles (Los Angeles)

Vremenska razlika između Beograda i Los Anđelesa je -9 sati, pa ako putujete u grad zabave, pripremite se na privikavanje na novu satnicu i ne zaboravite da vratite časovnike unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Los Anđeles online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Los Anđeles online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LOS ANĐELESU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Los Anđelesu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

6 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

35 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.75 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.