Rezervišite Vaš let
Više opcija


Luanda

Putovanje u Angolu – avio karte, cene, korisne informacije...

Luanda – prestonica Angole, jedan je od najskupljih gradova na svetu. Savršena pozicija - na obali Atlantskog okeana, ovom gradu daje spektakularnost i egzotičnost. Luanda nema puno kulturno – istorijskih znamenitosti, ali ćete ovde sigurno uživati u velikom i interesantnom izboru lokalne hrane. Za snalaženje u Luandi najbolje bi bilo imati lokalnog vodiča jer mnoge ulice nemaju, a pojedine pak imaju po nekoliko naziva. Poslednjih godina Luanda je postala poznata po svom karnevalu, koji je organizovan po uzoru na brazilski.

Beograd – Luanda trajanje leta

Broj letova i dužina pauze između letova utiče i na ukupno trajanje puta. Trenutno nije moguće stići za manje od 12 sati puta, sa pauzama.


Avio karte Beograd - Luanda

Putovanje u Angolu podrazumeva avionski prevoz. Kako direktan let od Beograda do Luande na postoji, na ovo putovanje krenite spremni na minimum dva leta. Avio kompanije koje nude letove sa presedanjem na ovoj relaciji su: Air France, Lufthansa, KLM...

S obzirom da je od Beograda do Luande potrebno više letova, od broja presedanja i odabira kompanije, zavisi i cena avionske karte.


Vremenska razlika između Srbije i Angole

Srbija i Angola se nalaze u istoj vremenskoj zoni, pa tako vremenska razlika između glavnih gradova ove dve zemlje ne postoji. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Angole online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Luandu onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LUANDI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Luandi

VALUTA

Kvanza (AOA)

PIVO

0.5 lit

1.096 AOA

RESTORAN

Prosečan

restoran

10.000 AOA

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

332 AOACopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.