Rezervišite Vaš let
Više opcija


Luksemburg

Putovanje u Luksemburg avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Luksemburg - glavni grad istoimene zemlje, jedne od najmanjih u Evropi i svetu. Grad je smešten na strmim brdima oko reka Alzette i Petrusse, pa možete videti brojna utvrđenja, tornjeve i citadele koje podsećaju na setove iz nekih filmova. Simbol grada je katedrala Notr Dam, poznata po svojim šiljatim tornjevima, a oko nje se prostire najinteresantniji deo grada koji je pod zaštitom UNESCO-a. Trg na kojem se nalazi Gradska većnica i trg Place d’Armes od kojeg počinje pešačka zona, su mesta u gradu na kojima možete uživati u brojnim restoranima i kafićima.

Beograd - Luksemburg avion

Avionski prevoz do Luksemburga podrazumeva korišćenje minimum dva leta od Beograda, jer direktna linija za sada nije uspostavljena. Iako su u pitanju letovi sa presedanjem, ukupno trajanje putovanja može biti od 3.5 do 4.5 sata. Za pojedine datume, u ponudi možete naći i nešto duže letove sa nižom cenom karte, što je dobra opcija za sve putnike koji nemaju unapred definisan termin putovanja.


Avio karte za let Beograd - Luksemburg

Avionske karte za let do Luksemburga možete kupiti na našem sajtu. Cenu karte za let Beograd - Luksemburg lako proverite unošenjem željenih datuma u pretraživač koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Luksemburga, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Luksemburg, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Luksemburgu

Maj, jun i septembar su uglavnom najprijatniji meseci sa dosta sunca, a jul i avgust najtopliji. Kiša je ovde vrlo česta, pa bi bilo dobro da budete pripremljeni na povremene padavine, kad god da putujete u Luksemburg.


Gde se nalazi država Luksemburg?

Država Luksemburg se nalazi u zapadnoj Evropi i graniči se sa Belgijom, Francuskom i Nemačkom. Posle Malte, ovo je najmanja zemlja Evropske Unije. Interesantno je da u Luksemburgu čak tri jezika imaju status zvaničnog- luksemburški, nemački i francuski.


Kako da kupim avio kartu do Luksemburga online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Luksemburg online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LUKSEMBURGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Luksemburgu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

35 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.