Rezervišite Vaš let
Više opcija


Madrid

Putovanje u Madrid avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Madrid - prestonica Španije, svojim duhom i šarmom osvaja srca posetilaca. S obzirom na veličinu grada, za obilazak Madrida je potrebno odvojiti više dana. Šetajući njegovim ulicama, videćete kako se moderne poslovne zgrade prepliću sa starim gradskim trgovima i palatama i čine jednu impozantnu celinu. Ono što u Madridu sigurno možete da očekujete jesu srdačni i veseli stanovnici, zbog kojih ćete se osećati kao “domaći”. U prestonici Španije možete uživati u pogledu na prelepu, kraljevsku palatu “Palacio Real” koja je najveća u Evropi, Sibelina palatu, kao i brojnim trgovima. Ne propustite priliku da posetite i koridu.

Beograd – Madrid razdaljina i trajanje leta

Od Beograda do Madrida, direktnom linijom, let traje 3 sata i 15 minuta. Razdaljina između ova dva grada iznosi oko 2.500 km, pa je putovanje autobusom ili automobilom naporno i dugo traje, zbog čega se najveći broj putnika opredeljuje za avionski prevoz


Beograd – Madrid direktan let

Jedino avio kompanija Air Serbia nudi direktan let od Beograda do Madrida. Svi avioni srpske nacionalne avio kompanije sleću na glavni madridski aerodrom Madrid-Barajas Adolfo Suárez.


Letovi za Madrid, sa presedanjem

S obzirom da direktan let od Beograda do Madrida postoji samo dva puta nedeljno, veliki broj putnika se opredeljuje i za neku od avio kompanija koje nude letove sa presedanjem. Svakako, u tom slučaju putovanje je duže nego kada se ide direktno. Prevoznici sa kojima se uz presedanje do Madrida stiže za 6 do 7 sati su: Alitalia, Lufthansa, SWISS...


Beograd – Madrid avio karte

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Madrida možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite da kupite jeftinu kartu do Madrida, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. 


Beograd – Madrid low cost

Trenutno ni jedna low cost kompanija nema direktan let od Beograda do Madrida. Povoljnije avionske karate moguće je kupiti za letove kompanija Vueling, Alitalia, Air France, ali bitno je uzeti u obzir da putovanje u ovom slučaju može da traje i preko deset sati.

 

Kako da kupim avio kartu do Madrida online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Madrid online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs 


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MADRIDU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Madridu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.